2024-10-17 107 浏览
同friend行開佐敦就想搵下有咩餐廳可以傾下計食下飯。就見到有一間叫amuse嘅餐廳,之前見過未有機會試,今日就試下啦環境好有工業風,好有feel,入面環境好寬敞好舒服,傾偈一流同frd叫咗德國咸豬手套餐,一個雞翼同漢堡黎到呢度就當然要試下餐廳招牌菜, 德國咸豬手, 即叫即做所以等待時間較長,但係值得嘅,佢外皮好脆, 啖啖肉但唔會話好鞋, 份量都好多下, 3個人都夠食以為唔夠食, 仲叫左一個迷你漢堡, 有3個同埋薯格,手掌咁迷你, 都唔會話好大負擔, 細細個, share都唔錯再叫左個雞翼, 有大份同細份, 一次過可以食到3款口味, 有水牛城,蜜糖芥末同威士忌燒烤味, 大大隻啖啖肉, 對我黎講, 我覺得水牛城幾好食, 辣辣地好惹味, 威士忌好特別, 口感香脆, 重口味人士一定好鍾意叫咗兩杯嘢飲,醉檸茶, 平時都鍾意飲下cocktail既我, 覺得呢杯都唔錯, 檸茶加少少酒味, 有啲似long island, 但味道就再港式少少, 我覺得都唔錯, 酒味比較少總結呢間餐廳傾偈聚會一流,係深水埗同佐敦都有分店呢家仲做緊promotion, 逢星期日至四 4 - 8PM嚟食,Follow 佢

同frd叫咗德國咸豬手套餐,一個雞翼同漢堡

總結呢間餐廳傾偈聚會一流,係深水埗同佐敦都有分店

呢家仲做緊promotion, 逢星期日至四 4 - 8PM嚟食,Follow 佢哋社交平台 就有指定食品半價。另外就係豬手,即送兩杯醉檸茶,快啲嚟試下香港特色啦
  • 特色雞翼
🎀佐敦。酒吧餐廳🍻昏暗環境Chill下🎀🪄店名* #Amuse🔮地址* 佐敦上海街23號地舖🔮🗾分店地區🗾 佐敦,深水埗,荃灣💰價錢$478 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_佐敦剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵以為太子旺角比較多酒吧餐廳 偶然比我發掘到呢間開系佐敦既高質餐廳 環境都幾chill 岩曬同朋友聚會相談😗空間都幾寬敞 氣氛比較昏暗輕鬆 最前方bar位置同平時酒吧差不多 而後方就主要沙發位 有cushion提供 都幾舒服👍見到門口有水煙提供 如有興趣都可以試下~🍽️食物質素🍽️以酒吧餐廳黎講 食物種類都幾豐富 西式為主 除左有不同炸物小食外 主食有豬手,意粉等選擇 而家仲做緊優惠 點一客豬手就可以試到餐廳特色飲品醉檸茶😆而星期日時段如有follow店鋪ig更可享指定食品半價優惠👍👀評分💖💖💖💖💖🪄德國咸豬手$238黎到根系要試下餐廳熱門菜式😍豬手系即叫即做 所以等候時間會稍長 建議大家一到餐廳就即刻落單~份量都幾大份 足夠三人分享 外皮薄而脆卜卜 香味濃郁😗肉質彈牙有
🎀佐敦。酒吧餐廳🍻昏暗環境Chill下🎀

🪄店名* #Amuse
🔮地址* 佐敦上海街23號地舖🔮
🗾分店地區🗾 佐敦,深水埗,荃灣
💰價錢$478 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄德國咸豬手$238
黎到根系要試下餐廳熱門菜式😍豬手系即叫即做 所以等候時間會稍長 建議大家一到餐廳就即刻落單~份量都幾大份 足夠三人分享 外皮薄而脆卜卜 香味濃郁😗肉質彈牙有咬口 配上芥末醬更加滋味!

👀評分💖💖💖💖
🪄特色雞翼(S) $98
雞翼有細份及大份選擇 一次過可以食曬三款味道 分別有水牛城辣汁,蜜糖芥末,威士忌燒烤 雞翼大大隻夠肥美 水牛城對於我黎講太辣😖另外兩款味道都幾唔錯 雞翼口感香脆 十分滋味 岩曬重口味人士

🪄 焗肉醬芝士大蘑菇$98
總共有三款大蘑菇 平時多數都係只有芝士 今次加埋有肉醬 令蘑菇食落鹹鹹香香 增加濕潤度 要落去仲會爆汁 超正啊

🪄飲品- 醉檸茶*2 套餐免費
平時好少飲酒既我都覺得呢杯幾唔錯 檸茶系香港代表飲品 加上微酒精 十分有特色👍

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
🎈服務態度*💌💌💌💌💌
  • 醉檸茶
  • 焗肉醬芝士大蘑菇
  • 德國咸豬手
Amuse,Bar Restaurant,有兩間分店係深水埗及佐敦,今晚食佐敦店,工業風裝修幾有feel😌大大梳化位好舒服,主打西式唔同國家既菜式,cocktail生啤個啲當然有,仲有推介港式風味既醉檸茶🍋梗係要試試,風味十分,飲落真係檸茶咁,酒味中和左部分甜味,鍾意少甜就啱晒👍🏻德國咸豬手,因為叫左豬手,即送左兩杯醉檸茶飲,依個優惠全日都有,正🤞🏻豬手起左肉,擺靚係盤度,份量好多😘皮超級脆,肉腍得黎有肉汁,配醬或者酸椰菜食都得😋焗肉醬芝士大蘑菇,個肉醬芝士好好味,大蘑菇爆汁,濃味得黎帶鮮既小食😎炸啤酒魚柳薯條,好大條魚,賣相驚人,⼀咬就知真係啤酒炸漿,薄身酥脆既皮,炸得黎唔油膩既感覺🤤好味,魚肉易啖啖肉,高質,薯條粗身,加左啲bbq味粉,幾惹味,加杯1664生啤無得輸🍺氣氛好野食正🫶🏻依家逢星期日至四下午4點至晚上8點,Follow 社交平台指定食品半價😳咩玩法,性價比咁高點都要試下啦🥳

炸啤酒魚柳薯條

炸薯條
炸啤酒魚柳
1664生啤
2024-05-16 724 浏览
#pb食在佐敦 #pb西餐系列 佐敦工業風酒吧餐廳🍽️呢排見唔少人介紹呢間位於佐敦上海街嘅酒吧餐廳🥰 佢有兩間分店 一間係深水埗 一間係佐敦🤪 佐敦呢間環境幾大 一邊係高枱 一邊係梳發位😍 最特別係佢有一幅牆用黎投射動畫、卡通 可以一路食野一路睇👍🏻.佢嘅食物選擇唔多 大多都係小食🤪 主食有鹹豬手、Ribs、Fish & Chips、4款意粉 價錢$118-$238不等😋 飲品大多以酒類為主 有Happy Hour價👍🏻🔹特色雞翼🐣推介❤️ 雞翼有3款 包括水牛城辣汁、蜜糖芥末、威士忌燒烤 每款有2隻😋 雞翼隻隻都好大隻 肉質好嫩滑👍🏻 當中水牛城辣汁、威士忌燒烤味道較突出😍🔹芝士肉醬粟米片🌮可以揀牛 / 雞 / 素食😋 粟米片、芝士份量超多 帶起有拉絲效果😍 味道唔會好鹹 幾岩送酒 / Mocktail👍🏻 不過略嫌粟米片淋左少少 如果脆番少少就好🤪🔹香辣羅勒大蝦扁意粉🍝香辣汁味道好香 但唔會太辣 仲會有微微嘅羅勒味👍🏻 意粉份量好多 大蝦有4隻 唔使自己剝殼🤪🔹芝士焗西蘭花🥦超大盤西蘭花👍🏻 芝士唔算多 同埋佢都幾水汪汪 不過難得可以唔洗食沙律🤪🔹Jelly Punch🍹🔹Lychee
#pb食在佐敦 #pb西餐系列
佐敦工業風酒吧餐廳🍽️

🔹特色雞翼🐣

🔹芝士肉醬粟米片🌮

🔹香辣羅勒大蝦扁意粉🍝

🔹芝士焗西蘭花🥦

🔹Jelly Punch🍹
🔹Lychee Cooler🍹
兩杯Cocktail味道唔會好甜 飲落幾refreshing😍

整體✨ 呢間工業風酒吧餐廳有兩間分店 一間係深水埗 一間係佐敦🤪 佐敦呢間環境幾大 一邊係高枱 一邊係梳發位🥰 食物選擇唔多 但質素唔錯😋 好難得一間酒吧連食物都幾好食 係佐敦又多一個選擇👍🏻

Amuse (佐敦)
用餐时段
2024-05-13 539 浏览
一個好鍾意飲檸茶🧃嘅朋友,介紹我去佐敦嘅一間酒吧餐廳 Amuse ,話全日任何時段點德國鹹豬手🐖就送2️⃣杯醉檸茶🧃,店鋪裝潢簡約,糅合了工業風和復古風🥰,設有非常闊落的梳化櫈,亦有高腳櫈及吧檯位置,可按個人喜好選擇自己嘅舒適區🤗,加上燈光昏暗夠曬氣氛,感覺零舍chill😍。德國鹹豬手 $238豬手🐖份量多,豬皮又薄又脆,肉質軟腍無筋,連骨部位的肉特別香,點埋自家製芥末醬,更加香口好味😋。醉檸茶 係我眼殘,一開始睇錯係‘’碎‘’檸茶🍋,以為係檸茶啲friend,原來係醉檬茶🥃,加入酒精嘅檸檬茶,口感冰涼香甜又夠fresh,跟配豬手真係一流😍。墨魚汁海鮮扁意粉 $118意粉🍝煮得軟硬適中,充滿墨汁香味,海鮮配料新鮮,加上鮮蕃茄碎粒🍅,增添清甜香味😋。特色雞翼 (細) $98分別有3️⃣款雞翼,水牛城辣汁香辣惹味🌶;蜜糖🍯芥末甜甜的帶有芥末香味;威士忌🥃燒烤就最特別,先是一陣陣威士忌香味🥃,再渗出燒烤醬味😋。後來才知道,原來鍾意飲檸茶🧃嘅朋友,同時係一名好酒之人🍺,唔怪得佢大力推薦我嚟呢度啦,不過杯醉檸茶🥃真係好正🤤。

德國鹹豬手 $238

墨魚汁海鮮扁意粉 $118

特色雞翼 (細) $98

2024-05-05
用餐时段
2024-09-20 146 浏览
#哈比四圍食 #佐敦 #佐敦美食 #佐敦酒吧
餐廳現時都做緊幾款優惠,真係抵飲又抵食
1.follow IG 指定食品半價(逢星期日至四)
2.order豬手,即送兩杯醉檸茶

🐷 德國豬手 $238
見差唔多每枱客人都叫,我都order一份嚟先
🐔 特色雞翼 $118
🍻 醉檸茶

➡️Amuse (佐敦)

2024-09-19 116 浏览
.#哈比四圍食 #佐敦 #佐敦美食 #佐敦酒吧 朋友附近返工,佢話有間酒吧做緊優惠,即刻約好日子收工飛去同佢happy hour😎 餐廳分別喺佐敦、深水埗都有分店,約朋友時唔好去錯啊🤣餐廳現時都做緊幾款優惠,真係抵飲又抵食1.follow IG 指定食品半價(逢星期日至四)2.order豬手,即送兩杯醉檸茶🐷 德國豬手 $238見差唔多每枱客人都叫,我都order一份嚟先豬手即叫即做,確保熱辣辣上枱,餐廳亦十分細心已將豬手切好,方便大家繼續傾計食酒,豬手皮勁脆卜卜,好似食緊薯片咁,啖啖肉又好正🐔 特色雞翼 $118雞翼有分兩個size,我就叫咗大嘅有9隻,有三款口味:水牛城辣汁、蜜糖芥末、威士忌燒烤,每款口味各有3隻 ,威士忌燒烤味好得意,陣陣嘅酒香,食落少少香辣,水牛城就好醒胃,酸酸辣辣咁 好啱飲酒🍻 醉檸茶味道少少檸茶味,酒精濃度唔太高,好易入口,都好啱女士/唔太飲酒嘅人➡️Amuse (佐敦)佐敦上海街23號地舖
#哈比四圍食 #佐敦 #佐敦美食 #佐敦酒吧
餐廳現時都做緊幾款優惠,真係抵飲又抵食
1.follow IG 指定食品半價(逢星期日至四)
2.order豬手,即送兩杯醉檸茶

🐷 德國豬手 $238
見差唔多每枱客人都叫,我都order一份嚟先
🐔 特色雞翼 $118
🍻 醉檸茶

➡️Amuse (佐敦)
2024-09-16 106 浏览
今日同老公喺柯士甸站行去佐敦中間嘅上海街試咗一間酒吧-Amuse德國咸豬手💰 ($238) 我地一坐底就嗌咗個德國咸豬手,鋪頭做緊優惠, 送兩杯醉檸茶(個優惠仲要適用於全日任何時段😆) 豬手皮脆卜卜,切到啱啱好一啖一舊嘅尺寸啱啱好😋醉檸茶 檸檬茶嘅味道配少少酒,好易入口,適合少飲酒嘅朋友試飲。💥除咗逢星期日至四 4 - 8PM,Follow埋 IG指定食品仲有半價優惠添芝士雞肉粟米片💰(L: $108)墨西哥脆脆片加埋邪惡芝士同雞肉,送酒一流👍🏻特式雞翼拼盤💰 (L: $118)雞翼拼盤有三款唔同嘅口味,分別有:威士忌燒烤、蜜糖芥末、水牛城辣汁仲有蘿蔔條同西芹條解油膩嘅感覺。🥕10分滿分味道:7.5/10環境:8/10價格:7.5/10#amuse #佐敦 #深水埗 #德國鹹豬手 #全新優惠 #半價優惠 #醉檸茶 📍佐敦:佐敦上海街 23 號地舖

德國咸豬手💰 ($238)

醉檸茶
檸檬茶嘅味道配少少酒,好易入口,適合少飲酒嘅朋友試飲。

芝士雞肉粟米片💰(L: $108)
墨西哥脆脆片加埋邪惡芝士同雞肉,送酒一流👍🏻

特式雞翼拼盤💰 (L: $118)
仲有蘿蔔條同西芹條解油膩嘅感覺。🥕

10分滿分
味道:7.5/10
環境:8/10
價格:7.5/10

📍佐敦:佐敦上海街 23 號地舖
2024-09-13 113 浏览
放假想Chill下又想Relax下,朋友帶我去深水埗九江街Amuse @amusebar 估唔到相當有驚喜,因為日光嘅時候打卡有很多藝術嘅元素,晚上更會有變成清吧。店內嘅裝修及面積好寬敞,坐得舒服又啱傾偈。餐牌上有多元化的選擇,有炸物、小食、意粉及飯類。芝士肉醬玉米小食方面我一定會揀芝士肉醬玉米,即叫即整好香脆而且配上肉醬、蕃茄醬等好惹味。露筍雜菌松露扁意粉扁意粉的口感一流,連同松露醬好creamy份量恰到好處,而且露筍雜菌嘅配搭唔錯完全是素食者必點。德國咸豬手原隻鹹豬手一上桌相當吸晴,估唔到可以肉質鮮嫩又淋身令人食指大動。醉檸茶最後又店中之秘製檸茶,可以減少膩度。-另外,逢星期日至四 4 - 8PM,Follow IG 即享指定食品 50% OFF 。下單豬手,即送兩杯醉檸茶(適用於全日任何時段)

芝士肉醬玉米

露筍雜菌松露扁意粉

醉檸茶
最後又店中之秘製檸茶,可以減少膩度。

2024-07-14
呢排成日見到有人介紹呢間佐敦酒吧餐廳🍽️今次放工經過 梗係要try try佢😋What we ordered: 🍖德國鹹豬手- $238份量都幾多!豬皮又脆又薄 食落去啖啖肉 幾香口配埋佢哋嘅芥末醬就更加夾🍗特色雞翼- $118 (L)雞翼分別有三款味 水牛城辣汁🌶️、蜜糖芥末🍯、威士忌燒烤🥃肉質好juicy 唔會乾爭爭 個人最鍾意威士忌燒烤味 好特別🐠炸啤酒魚柳薯條- $148好足料 份量都幾多!我同朋友兩個女仔都食唔晒 夠脆又夠熱 魚肉好嫩滑🥃醉檸茶- $60係檸檬茶嘅 味道🍋唔重酒味 幾易入口 啱晒女仔飲💗冰冰涼涼咁 好refreshing🧊原來而家餐廳仲做緊逢星期日至四 4 - 8PM Follow 社交平台會有指定食品半價同埋叫豬手仲會送2杯醉檸茶 都幾抵食~
呢排成日見到有人介紹呢間佐敦酒吧餐廳🍽️
今次放工經過 梗係要try try佢😋

What we ordered: 🍖德國鹹豬手- $238
份量都幾多!
豬皮又脆又薄 食落去啖啖肉 幾香口
配埋佢哋嘅芥末醬就更加夾

🍗特色雞翼- $118 (L)
雞翼分別有三款味 水牛城辣汁🌶️、蜜糖芥末🍯、威士忌燒烤🥃
肉質好juicy 唔會乾爭爭
個人最鍾意威士忌燒烤味 好特別

🐠炸啤酒魚柳薯條- $148
好足料 份量都幾多!
我同朋友兩個女仔都食唔晒 夠脆又夠熱 魚肉好嫩滑

🥃醉檸茶- $60
係檸檬茶嘅 味道🍋
唔重酒味 幾易入口 啱晒女仔飲💗
冰冰涼涼咁 好refreshing🧊

近排因為屋企事要出入多左佐敦,順便發掘下有無好西食,因為食得太多中菜或粉麵店,所以今晚想試下西餐,見到附近有間<Amuse>的酒吧餐廳幾好Feel,同埋見到德國鹹豬手全日都會送兩杯酒精飲品<醉檸茶>,咁就擇日不如撞日去試下。<焗肉醬芝士大蘑菇>一上枱已經陣陣芝士香味,蘑菇Size真係幾大,最好的地方係雖然已經局左一陣,但維持到Juicy的水準,芝士肉醬唔會過鹹,味道岩岩好,作為小食真係唔錯。<特色雞翼>黎到酒吧餐廳好難唔叫雞翼,呢度有三款口味,分別係水牛城辣汁、蜜糖芥末同埋威士忌燒烤,各有特色。前者味道夠香辣,而蜜糖芥末就相對濕潤,但唔會過甜,而後者最有驚喜,食落去充滿威士忌獨有的煙燻味道,再加上BBQ醬汁,相當惹味。<德國鹹豬手>之後就試主菜德國鹹豬手,呢度處理得好好,將整個豬手切成小塊,所以一啖就可以食到,非常方便。豬手皮夠脆而內裏的肉夠Juicy,唔會食到好乾。份量都幾大,所以兩個人最後都KO唔晒。<醉檸茶>醉檸茶飲落去真係好似飲緊檸茶咁,帶少少酒味,好易入口,唔係好飲酒的朋友都會飲到

<焗肉醬芝士大蘑菇>

<特色雞翼>

<德國鹹豬手>

<醉檸茶>

醉檸茶飲落去真係好似飲緊檸茶咁,帶少少酒味,好易入口,唔係好飲酒的朋友都會飲到。

整體而言,Amuse的環境氣氛係佐敦黎講比較少有,本身對酒吧餐廳的食物唔係好帶期望 ,但估唔到質素唔錯,有驚喜。另外價錢唔算貴,食豬手仲可以送兩杯酒已經慳唔少,另外睇到逢星期日至四下午 4點至晚上8點,Follow IG 就可以享指定食品50% OFF,又俾機會下次可以再黎試下。
今日放工後同朋友相約Happy Hour,見到佐敦呢間酒吧餐廳做緊優惠,點一客豬手就會送2杯醉檸茶😍我好鍾意飲呢個㗎!好吸引,一於走入去試吓啦!餐廳環境好闊落,除咗一般既洒吧高枱凳外,重有我哋當日揀咗舒適嘅梳化位坐😬座位寬敞,枱同枱之間都唔會好密,呢度好特別,棄用電視,利用投影機在牆壁上播放卡通和動畫依家重做緊一個好扺既優惠🤩凡點德國鹹豬手一客,即送兩杯醉檸茶😍適用於全日任何時段架😉🌀德國鹹豬手$238豬手好抵食份量都幾多👍🏻上枱熱辣辣,豬手皮烤得卜卜脆,啖啖肉,而且鹹味調得好適中,沾埋芥末醬同食滋味無窮😋重配有沙律菜,可減滯膩好喜歡呢度既鹹豬手已經幫顧客切開,啱晒我呢啲懶人食得超方便😆而且呢個價錢嚟講CP值好高🌀特色雞翼($118 L)($98 S)大份嘅有9隻,我哋叫咗一個細嘅有6隻,有三款口味🔷水牛城辣汁🔷蜜糖芥末🔷威士忌燒烤我個人最喜歡威士忌燒烤味,真係好特別,一入口已經食到有微微既威士忌香氣🥰好正水牛城辣汁就最惹味,辣辣地少少酸,勁開胃蜜糖芥末甜甜地都好鬼正😋雞翼烤得皮脆肉嫩,而且保持到肉汁,入面唔會乾嚡👍🏻🌀芝士肉醬玉米餅($108 L)($88 S)我哋叫咗個大份量既,因
依家重做緊一個好扺既優惠🤩
凡點德國鹹豬手一客,即送兩杯醉檸茶😍適用於全日任何時段架😉
🌀德國鹹豬手$238
🌀特色雞翼($118 L)($98 S)
水牛城辣汁就最惹味,辣辣地少少酸,勁開胃
蜜糖芥末甜甜地都好鬼正😋
雞翼烤得皮脆肉嫩,而且保持到肉汁,入面唔會乾嚡👍🏻
🌀芝士肉醬玉米餅($108 L)($88 S)
我哋叫咗個大份量既,因為我同朋友都好鍾意食玉米餅,有牛、雞、素食可供選擇,我哋揀咗素食,熱辣辣上枱,即刻食玉米片脆卜卜,面頭鋪滿蕃茄粒、大量芝士,重有青辣椒片,青辣椒片一食落口少少酸酸地,但辣味後勁好強烈😆刺激味蕾好過癮,最啱飲返杯酒,一啖玉米片一啖洒勁正呀🥰
🌀醉檸茶
呢款醉檸茶啱晒女士們飲,酒味唔算太濃烈,檸檬茶嘅酒感覺好Fresh🥰好香嘅檸檬茶味道,又有陣陣嘅酒味,微微酸甜好易入口,我大愛吖❤️
❤️依家每逢星期日至四,4-8PM Follow IG即可享有指定食品50%OFF架❤️
咁扺仲唔快啲同朋友過嚟happy hour + 晚餐
呢度嘅食物全部都係廚師即叫即做,上枱熱辣辣好好食👍🏻
  • 德國鹹豬手
2024-08-13 107 浏览
同一個好耐冇見嘅朋友約咗飲杯嘢佢介紹呢一間餐廳 Amuse主打自家手製美食及各種特式雞尾酒有得飲嘢又有得食,環境非常舒服而家全日任何時段order豬手,仲送兩杯醉檸茶tim✨德國咸豬手 $238呢間豬手一上檯覺得擺得好靚好整齊,真係加曬分份量都好多 肉嫩鹹香不會太肥膩 蘸埋黃芥末醬balance返d油膩感配上德國酸菜及黑醋沙律菜酸酸甜甜 好開胃呢個價錢來講~CP值好高✨肉醬芝士大蘑菇 $98濃郁的肉醬加上融化絲滑芝士大蘑菇仲要超juicy多汁!好正✨芝士肉醬玉米餅 $88叫咗細既玉米餅,但份量都多,爆多芝士同肉醬,同埋辣辣地,送酒一流!✨醉檸茶order德國鹹豬手送 2 杯醉檬茶清新凍檸檬茶混合7%嘅酒精微微酸甜剛剛好 容易入口 解膩不錯而家逢星期日至四 4 - 8PMFollow 佢地IG 即享指定食品 50% OFF!!
同一個好耐冇見嘅朋友約咗飲杯嘢
佢介紹呢一間餐廳 Amuse
主打自家手製美食及各種特式雞尾酒
有得飲嘢又有得食,環境非常舒服

而家全日任何時段order豬手,仲送兩杯醉檸茶tim

✨德國咸豬手 $238
呢間豬手一上檯覺得擺得好靚好整齊,真係加曬分
份量都好多 肉嫩鹹香
不會太肥膩 蘸埋黃芥末醬balance返d油膩感
配上德國酸菜及黑醋沙律菜
酸酸甜甜 好開胃
呢個價錢來講~CP值好高

✨肉醬芝士大蘑菇 $98
濃郁的肉醬加上融化絲滑芝士
大蘑菇仲要超juicy多汁!
好正

✨芝士肉醬玉米餅 $88
叫咗細既玉米餅,但份量都多,
爆多芝士同肉醬,同埋辣辣地,送酒一流!

✨醉檸茶
order德國鹹豬手送 2 杯醉檬茶
清新凍檸檬茶混合7%嘅酒精
微微酸甜剛剛好 容易入口
解膩不錯

而家逢星期日至四 4 - 8PM
Follow 佢地IG 即享指定食品 50% OFF!!
  • 焗肉醬芝士大蘑菇
  • 芝士肉醬玉米餅
2024-07-26 109 浏览
呢幾日好口痕想食肉肉肉,記得呢間餐廳有豬手又有burger同炸魚食,餐廳係工業風酒吧餐廳,諗住酒精飲品唔會差,嚟之前已經諗住叫酒精飲品試下點知!而家叫豬手會送2杯醉檸茶(適用於全日任何時段)fit晒~德國鹹豬手份量夠大皮夠脆,而且豬手肉唔會死鹹,好惹味!配埋杯醉檸茶都幾襯,因為杯野飲會解左豬手膩炸魚薯條大大件2件炸魚,好夠脆好夠熱,魚肉嫩滑又厚肉特色雞翼Total 有3款,共9隻雞翼,包括水牛城辣汁、蜜糖芥末、威士忌燒烤,個人最鐘意威士忌燒烤味醉檸茶唔會好重酒味,反而幾香檸茶味,好fresh!女仔飲會鐘意,會不自覺地飲唔停👍🏻下次會試下happy hour嚟,而家星期日至四4-8pm嚟+ follow 餐廳ig即享指定食物半價!

德國鹹豬手

炸魚薯條
大大件2件炸魚,好夠脆好夠熱,魚肉嫩滑又厚肉

特色雞翼

2024-06-29 155 浏览
😍Happy Friday!想食好西、同朋友飲杯酒 Chill 下,佐敦呢間清吧氣氛唔錯,環境坐好舒服,又唔會太嘈。依家仲做緊全日優惠,叫豬手仲有cocktails送,另外4-8pm food menu 有半價優惠!👍🏻德國咸豬手free醉檸茶2杯($238)呢個優惠全日都有,真係好抵呀!豬手好大份,外皮超級酥脆,肉質鬆軟好味,蘸上自家製芥末醬更加惹味!🥃醉檸茶入口好fresh,淡淡酒香茶香,越嗒越過癮呀!🍔迷你漢堡拼盤($138)拼盤上枱一啲都唔迷你,有兩個牛肉漢堡同一個雞肉漢堡,底下仲有大量超脆薯格。牛肉漢堡肉汁滿滿,應該係手打嘅,非常有驚喜!🔥特式雞翼有蜜糖/水牛城/威士忌燒烤,3款口味都好出色,由其係威士忌燒烤味,最濃郁惹味!

😍

👍🏻
德國咸豬手free醉檸茶2杯($238)

🥃
醉檸茶
入口好fresh,淡淡酒香茶香,越嗒越過癮呀!

🍔
迷你漢堡拼盤($138)

🔥
特式雞翼