2022-07-30
八人餐 $1998 免收茶介加一😚📌啫喱果大虾沙律🥗 - 嚟到嘅时候,大家都笑咁快嚟甜品😂 佢其实系杂果沙律加大虾🍤,啫喱果感觉有啲唔衬,味道系屋企做到嘅感觉📌原只鲍鱼米香猪🐷 - 呢只乳猪做得好出色,用以前年代嘅季季红比(现价$698),我觉得佢更加好食,乳猪好脆,啲饭好入味,仲有鲍鱼系入面,相当得体😚PS 我好耐未食过季季红,但我第一次食呢只有米猪就系季季红📌大厨足料炖汤🥥 - 椰子鸡汤🥥 有啲油,但饮得出嘅足料📌清蒸大海虎杉斑🐠 - 蒸咗两次都未熟得哂,翻蒸味道一定差啲,希望师傅下次拿捏得更好🙈📌蟹肉扒时蔬🦀️ - 正常水平📌脆皮豉油鸡🐔- 好出色🫶🏻 通常都系自己再掂豉油,但佢系有煮过嘅鼓油系底💞 📌云腿上汤生面🍜 - 有啲多咗😂 或者俾抄伊面会好啲,佢上到嚟已经吸晒啲汤🥲📌精美糕点🥧 - 桂花糕,正常水平总括嚟讲,性价比高,食物质素都唔差,不过当然有好多细微位要跟返🙈 但佢𠮶有米猪同豉油鸡都好出色,值得一赞😚同埋加分位系两围有房,仲有电动麻雀机!
PS 我好耐未食过季季红,但我第一次食呢只有米猪就系季季红
📌大厨足料炖汤🥥 - 椰子鸡汤🥥 有啲油,但饮得出嘅足料
📌蟹肉扒时蔬🦀️ - 正常水平
📌精美糕点🥧 - 桂花糕,正常水平
同埋加分位系两围有房,仲有电动麻雀机!