包点OK,员工冇乜礼貌,整体唔想再帮衬一直以来都好喜欢食呢种中式包点,某程度上系香港特色之一,相信大家早餐都会买呢种中式包点嚟食!唐包点嘅质素我觉得唔错,面包够软,尤其啲馅料,我觉得己有诚意,真材实料!我多口问了一句:呢度有冇冻包售卖?店员不开心的样子回覆:吓,我哋冇呢啲嘢!然后反白眼🙄️!我感觉好无奈,因为类似中式蒸包的店舖好多都有冻包售卖,所以我才问一句。今次买咗莲蓉包,红豆包,白馒头。白馒头质素唔错,冇馅料,馒头质地都唔会太硬,唔错。莲蓉包:几欣赏佢哋呢度的莲蓉包,因为系使用白莲蓉,最正的做法。红豆包:佢哋嘅红豆蓉好高质,有一粒粒红豆的口感,确实不错。最后我问店员取一个胶袋,然后放入常温馒头和热的莲蓉包红豆包。店员又再向我反白眼说:你自己将常温同热嘢摆埋一齐咋,唔关我事㗎 !我真系好想知道发生咩事?
包点OK,员工冇乜礼貌,整体唔想再帮衬

红豆包:佢哋嘅红豆蓉好高质,有一粒粒红豆的口感,确实不错。

我真系好想知道发生咩事?