2023-10-23 652 浏览
寻日同男朋友行完宠物商店,又行吓金鱼街之后,大约7:30有啲肚饿,就去揾嘢食。琴日成日个心都想食车仔面😌,所以行吓行吓,见到16座就去试试。其实食饭时间但喺门口见到得两个人,都惊惊地,但心谂又真系好想食车仔面面同埋呢间嘢都听过吓,就是但啦试吓啦。入到去选择困难症左一轮🧐,最后拣咗最原始既自选三𩠌车仔面,要咗大肠、陈皮鱼蛋同埋鱼肚扒,猪骨汤底大辣配米粉。而男朋友要咗餐牌推荐既鸡翼,鱼肚扒同金沙青,麻辣汤底大辣配粗面。等咗唔够两分钟,哈!好快就有嘢食。第一眼我就觉得好少𩠌,试吓个汤,WHAT!劲咸😕仲好化学辣🤬我呢啲辣妹食开辣既一食就知呢啲辣好人工化!唔系天然!我男朋友𠮶碗一样又少𩠌、味又劲假、劲咸,最搞嘢系个粗面好似无煮过咁,劲硬!仲食到入面有面粉!多谢晒😩啲𩠌质素只有只鸡翼好啲,其他都好唔掂。鱼蛋死实实可以掟死人,猪肠炆唔腍,个所谓嘅鱼肚扒即系大块啲既沙爆鱼肚,正常应该系琳琳滑滑,但系佢系爽口嘅,口感好古怪🤪我哋仲每人要咗一支嘢饮,但系嘢饮提唔提都罢啦!我男朋友饮斋啡,我呢就要咗支咩新鲜鲜榨浓缩柠檬茶,个茶底唔靓就预咗,仲要又苦又涩🤢,好难饮😑最后埋单承惠$150,贴钱买难受☹️点解?因

最后埋单承惠$150,贴钱买难受☹️点解?因为我地两条友食完个胃同肚即刻揦住,去咗两次厕所🚽呀😒😒到第二日都仲系咁😒

呢间嘢系咁先啦👋

化学工业辣