2021-03-22
2065 浏览
最近返开大东北 揾到咁大间又坐得舒服既bar and restaurant 最岩放工黎happy friday😇 见到set dinner既羊架拼牛扒 原条牛仔骨等等都好吸引🤤 可惜净系可以拣一款黎试 最后拣左呢个$498既二人套餐餐汤系甘笋忌廉汤🥰 餐包有outxxck既黑糖包feel~ 之后有餐酒两杯 亦都可以转忌廉菠菜/白酒青口(4只) 我地要左一杯红酒同一客白酒青口 个白酒忌廉酱好够浓郁呀😍小食系焗明太子豆腐🤣 呢碟好似乱入 点解会系bar度出现...🤪 成个feel就系食紧火炙芝士玉子 但换左做豆腐就更加嫩滑🤪黑松露野菌意大利饭 啖啖野菌好足料!! 有淡淡黑松露味😋 risotto就偏软熟~主菜香烤原条安格斯牛仔骨 劲大份好痴线🤯 上菜果阵店员仲提醒我地好多人食唔晒🙈(前菜加risotto都已经饱左一半😂) 数过有十几件牛肉 全部起晒骨 厚切啖啖肉🥰 外面烤到焦脆里面keep住粉嫩 几浓肉味同油脂香😍 等左成45分钟都系值得既🤓 聪明既读者应该估到小编最后当然食得晒啦 (不过都唔轻松🥲)二人餐有两杯餐饮 但系冇甜品既 隔离枱叫单人餐既迷你甜品望到唔算特别吸引🤣
餐汤系甘笋忌廉汤🥰 餐包有outxxck既黑糖包feel~