2021-07-02
💛Good Times Restaurant And Bar @粉岭📍粉岭联和墟和丰街28号囍逸地下G06-G07A号舖当日去左间粉岭既酒吧餐厅🥂🍽果度分开饮嘢同食嘢区 入面仲有大大个萤幕🖥可以方便球迷一边睇波一边享受美食😍🦞香烤波士顿龙虾尾拼澳洲S级草饲牛肉眼扒 $268呢个组合啱晒同时想食海鲜同肉类嘅朋友🤪 🐂肉眼扒叫五成熟 肉质唔会过韧 够鲜嫩同Juicy 不过略嫌佢油脂地方冇乜~龙虾冇想像中咁大只 🦞不过龙虾都弹牙同埋好重龙虾味~另外好钟意佢个薯蓉 好香黑松露味🤤🇩🇪脆皮德国猪手及酸椰菜及薯蓉 $268Set dinner 包汤、餐包、沙律、餐饮猪手份量大到吓亲😆 4-5人share食都无问题!外层脆皮炸得超香脆 内肉鲜嫩够晒惹味😋餐饮叫咗杯热奶茶 值得推介🌟 杯奶茶极香滑浓郁😍▫️香煎刺身带子菠菜忌廉汁意大利饭 $178呢个意大利饭超级好食🌟🌟 菠菜份量好多 好creamy 刺身带子爽口弹牙 总共有三大粒😋 啖啖都好足料!意大利饭软硬度啱啱好 几有咬口👍🏼🍕夏威夷薄饼 $118薄饼底好薄好脆 不过我个人钟意食厚批多啲 呢个pizza整体不过不失~▫️梳乎厘 $58自从上一次去食b
📍粉岭联和墟和丰街28号囍逸地下G06-G07A号舖
当日去左间粉岭既酒吧餐厅🥂🍽
🦞香烤波士顿龙虾尾拼澳洲S级草饲牛肉眼扒 $268
呢个组合啱晒同时想食海鲜同肉类嘅朋友🤪
龙虾冇想像中咁大只 🦞不过龙虾都弹牙同埋好重龙虾味~
另外好钟意佢个薯蓉 好香黑松露味🤤
🇩🇪脆皮德国猪手及酸椰菜及薯蓉 $268
Set dinner 包汤、餐包、沙律、餐饮
餐饮叫咗杯热奶茶 值得推介🌟 杯奶茶极香滑浓郁😍
▫️香煎刺身带子菠菜忌廉汁意大利饭 $178
🍕夏威夷薄饼 $118
▫️梳乎厘 $58
自从上一次去食buffet后都好耐冇食梳乎厘 所以就order左个尼试下~ 入口即融 空气感极重 口感棉密 又唔会太甜👍🏼
🍹Cranberry Juice $40
红莓汁酸酸甜甜 够晒开胃😋