2021-11-15 26 浏览
今日要同大家介绍嘅,就系依间位于柯士甸嘅隐世居酒屋,地理位置好方便,无论系柯士甸站、佐敦站、定系奥运站,行过街过嚟其实都好近,而且餐厅嘢食超级高质,感觉真系好似去咗日本咁呀🥳👅嘢食种类好多元化,基本上喺日本居酒屋食到嘅,依度都食到,我同朋友两个食到超级饱,叫咗好多特色嘅小食同埋主菜👍🏻一开头我哋叫咗两杯嘢饮,你嘅居酒屋梗系要叫嘢饮啦!巨蜂乳酸梳打同埋乳酸梳打,清凉解渴😛明太子玉子烧必食推介,玉子烧好香蛋味,而且口感好嫩滑,最特别嘅就系里面夹住左明太子,令到口感嘅层次更加升华🤩芥末八爪鱼🐙味道超级特别!八爪鱼口感好弹牙,里面加咗芥末,食落去辣辣地,好过瘾😋北海道带子配纪州南高梅子冷素面最后一个都系必食推介!里面有好鲜甜嘅北海道带子,上边仲加咗金箔,而梅子冷面味道酸酸甜甜,好有日本樱花嘅感觉🎊😋

明太子玉子烧

芥末八爪鱼🐙