2023-08-22 369 浏览
之前喺北角返工lunchtime同friend经过,见到呢间cafe 几靓💖就谂住入去食lunch,点知咁啱𠮶日好full, 所以就打算试吓佢啲takeaway嘢饮,下次先再试下佢啲嘢食🍴成间Cafe嘅装修都系以白色为主🤍, 系小清新风格🌱,而且楼底好高,所以成个空间都好宽敞,感觉好舒服~佢另外喺铺面出面都摆咗啲outdoor seats,可以方便啲带咗宠物🐶嘅客人黎用餐我哋最后买咗两支cold brew tea, 一支玄米茶同一支伯爵茶, 首先讲下玄米茶先,佢有玄米炒过嘅焦香味,饮落去几清新🌱而伯爵茶就有浓浓嘅红茶香味,但又唔会好涩🧡希望下次可以试到佢嘅lunch / dinner👅📍北角渣华道133号北角汇三期地下G2B号舖

希望下次可以试到佢嘅lunch / dinner👅

📍北角渣华道133号北角汇三期地下G2B号舖