2018-11-12 316 浏览
食得太多大型连锁式餐厅,有时好想去番一d相对有自己特色的小店,支持一下。今晚黎到呢间,都揾左阵先揾到。星期六晚上始乎都多人,我地无特别去book位,黎到店员开始时cool cool的叫我地等阵,跟住就示意入座。座位是会迫点,不过小店地方有限,都好明白的。我地点左卡邦尼同埋蚬肉意粉(蚬意粉系我既最爱,依家成日心郁郁去唔同地方试), 餐牌上我地无为意原来系包埋沙律,以为净系得主菜,所以有惊喜蒜蓉包松软,热加香,好食!我果碟蚬肉意来了~卖相同味道讲真一般,蚬肉是已去壳的那种急冻蚬,个酱其实都ok的。老公叫的卡邦尼错来了肉酱千层面,但店员都好很快便帮我地再整过。卡邦尼卖相同味道典型,其实唔差,不过都提一提,意粉份量不算多。整体而言,都食得过,可以一试
。今晚黎到呢间,都揾左阵先揾到。

蒜蓉包松软,热加香,好食!

整体而言,都食得过,可以一试
蚬肉意粉
卡邦尼意粉