最近去咗北角汇嘅「济州烧肉食堂」,今次试咗新推出的「雅韵釜山飨宴」同埋其他几款单点菜式,整体感觉非常满意,无论系食物质素、环境定系服务都值得一赞!环境舒适,服务贴心 👍餐厅装修简约时尚,座位宽敞舒适,用餐环境令人感到轻松自在。职员服务态度亲切友善,非常勤快咁帮我哋换烤网,仲会细心咁介绍菜式同埋烧烤技巧,加分位!肉质鲜美,令人垂涎欲滴 😋「雅韵釜山飨宴」真系名副其实嘅盛宴!济州黑毛猪梅花肉肉质鲜嫩多汁,油脂分布均匀,烧烤后散发出阵阵诱人嘅香味。1+等级五花肉肥瘦适中,入口即化,口感一流!和牛牛五花油脂丰富,入口即溶,简直系人间美味!牛小排肉质鲜嫩,富有嚼劲,令人回味无穷!配菜丰富,味道出色 💯除咗烧肉之外,我哋仲叫咗辣炒年糕、生菜包饭酱、白饭、济州柚子蜜(热)同埋青柠梳打。辣炒年糕辣度适中,烟韧弹牙,非常开胃。生菜包饭酱味道清新,可以中和烧肉嘅油腻感。济州柚子蜜味道清甜,非常解腻。

环境舒适,服务贴心 👍

肉质鲜美,令人垂涎欲滴 😋

配菜丰富,味道出色 💯