.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【北角舒适咖啡店|🪵木系摆设更显餐厅格调】平时去Cafe总会限时60-90分钟,通常打完卡食完个main已经要急急脚食埋甜品就走...小编平日去到DOZY就无哩个问题,舒舒服服望下马路...就一个晏就了🥹.🐨明太子酱温泉蛋蟹肉意粉 $108推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐明太子酱蟹肉系铺满咗成个意粉,啖啖意粉都挂晒汁~食到最后都仲有酱多,就知到个份量有几足啦!!味道方面,明太子酱唔会好咸,食落一粒粒爆开,口感好特别,混埋温泉蛋同蟹肉食仲觉得有少少鲜味!.🐨豆腐芝士蛋糕 $58推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐见到店内全部甜品都系handmade,忍唔住叫咗个黎试下!食完认真有惊喜...保持到豆腐嘅嫩滑同豆香,芝士味唔会太浓,互相好配合,无以往芝士蛋糕嘅腻感,反而多咗份清新嘅感觉🤣 成嚿食晒都唔觉得好甜,相对地冇乜罪恶感~.🐨热朱古力 $45推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐朱古力唔会好甜,最重要就系佢个拉花好靓,打卡一流!——☼——☼——☼——☼——☼——Dozy📍地址:北角锦屏街38号地下A1号舖🐨推荐度:😋😋😋😋/5 🪸环境:👾👾👾👾👾🗣️服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻📸食物打卡
.#foodie #hk #hkfoodie

🐨豆腐芝士蛋糕 $58
推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐

🐨热朱古力 $45
推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐
朱古力唔会好甜,最重要就系佢个拉花好靓,打卡一流!

——☼——☼——☼——☼——☼——
Dozy
📍地址:北角锦屏街38号地下A1号舖
🐨推荐度:😋😋😋😋/5
🪸环境:👾👾👾👾👾
🗣️服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡💡
🛠️分类:#HTB北角 #HTBcafe
#北角美食 #北角 #咖啡店 #cafe #意粉 #芝士蛋糕 #热朱古力 #拉花 #蛋糕 #美食推介