2025-01-17 290 浏览
餐厅座位又大又舒适,侍应服务态度十分之好,对食物讲解得非常清晰,仲会主动帮忙加粟米芝士、泡菜蛋同埋前菜拣咗个雅韵济州飨宴,都好丰富😍咁多款肉之中,我就比较钟意牛小排,油脂分布平均,入口充满牛肉香味,点小小盐食已经好美味😋仲🈶和牛牛五花、一级五花肉、济州黑毛猪梅花肉➕苹果梨汁鸡肉 ,梅花肉都好香腍,鸡肉非常惹味另加韩式紫菜饭及生菜一篮,配搭肉类及前菜一齐食,简直一流大八爪鱼真系好大只,呢款个口感比较腍,搭配特制酱汁,令人回味无穷大酱汤都好足料,有蚬肉、牛腩肉、萝卜、翠玉瓜、香菇及金菇,饮落好香浓另外再叫咗个辣炒年糕,比想像中好食,烟烟韧韧嘅年糕配搭腐皮一齐食,滋味满满饮品拣咗荔枝梳打➕巨峰葡萄,前者饮落清爽宜人,黎者系鲜榨,味道香甜而不腻

另加韩式紫菜饭及生菜一篮,配搭肉类及前菜一齐食,简直一流