2023-09-12
呢间铺之前喺我屋企附近都有分店,之后冇咗,同老板娘打听过,佢话因为唔够人手打理,所以就冇再做。佢同以前都差唔多,有得拣鸡煲或者烤鱼,另外仲多咗个椰子鸡选择,咁耐冇食,一定要试吓我怀念嘅浓味鸡煲。1.5小时$138/2小时$158/2.5小时$178,虽然冇得免费添鸡,但鸡嘅份量都够食,出面仲有唔同嘅配料同饮品可以任拎,呢个价真系益街坊,仲要无加一。招牌麻辣鸡煲鸡件件件都金黄色,应该有先炸过,配上大量嘅洋葱,叫左小辣,浓郁既麻辣味岩岩好😋件件鸡都好入味,仲放左大量嘅芫荽,好正😍配料柜有好多选择,有唔同嘅蔬菜,丸类等,为咗挂鸡煲嘅浓汁,推介牛柏叶,公仔面,炸枝竹,吸汁一流。饮品柜都有好多选择,连啤酒都有,个人最钟意饮仙草爽。
招牌麻辣鸡煲