2022-02-20
.《INSANE》一直都好想试下呢间cafe 既croffle, 终于揾到朋友陪我去~ 呢间店比较细,大约只容纳到10人左右~ 同埋全部都系吧台,好彩我地去𠮶日唔算好多人,一入到去就有位!🍭Croffle ($52)一场嚟到一定要点啦!佢地既croffle 一共有4款口味,包括原味、朱古力、枫糖浆、烟肉&芝士~ 我地见烟肉&芝士呢款几特别,同埋未食过咸既croffle! 所以就点咗呢只味~ 一嚟到已经闻到好香!佢个烟肉系切粒再烤过,所以食落好香口!夹埋芝士一齐食真系正!🍭Hot Chocolate ($45)🍭Hand Drip ($65)因为某啲原因所以又系要饮hot chocolate 🙈 不过呢间既热朱几好饮!甜度适中,而且香浓幼滑!朋友就叫咗萨尔瓦多既hand drip~ 店员好熟手好快冲好,所以苦味会少啲,好易入口,唔错!
《INSANE》
🍭Croffle ($52)
🍭Hot Chocolate ($45)
🍭Hand Drip ($65)