2023-04-28
北角少有嘅omakase 系会食过翻沈味 😌Dinner omakase 会送清酒120ml 🍶 如果唔饮酒既朋友可拣要多件寿司🍣 店主都非常热情❤️🔥 同你倾下计,小酙下 😌 温馨提示就系全店得10个座位,所以记得Book位!再多个提示就系做到5月底就会搬去铜锣湾啦!哈哈 我去Cwb都近 😎Dinner Omakase ($980)有啲都唔记得影,挂住食😂🌼 前菜 •酒淆三渍物Wasabi 莲藕•水云•豆腐汤叶配吞拿鱼肝酱 食落爽口,有wasabi同柚子嘅香系到 ☺️🌼 日本生蚝 • 九州 🦪 加左葱花 ,辣萝卜蓉,配柚子酸汁。蚝肉胀卜卜,Creamy 而且唔觉有咩金属味🌼 刺身 • 火炙鱿鱼BB 🦑 烧香表面,入面有膏,所以会带少少咸香系到 👍🏻 仲加左酸甜梅酱 😋 yummy 🌼 鲷鱼 少少金属味配辣椒萝卜蓉好有viet E 架 haha🌼 𩽾𩾌鱼干我同朋友都几中意食🌼 矶煮鲍鱼个厚度几好,容易入口。酱汁咸甜适中,食到鲍鱼原味配咸香鲍鱼肝酱 。萝卜最后食。🌼 素清汤饮落清甜暖胃🌼 寿司 🍣 🔹金目鲷 有微微柚子皮嘅清甜系到🔹深海池鱼 有少少备长炭smoky味🔹梳子鱼 油香重🔹生死
北角少有嘅omakase 系会食过翻沈味 😌
温馨提示就系全店得10个座位,所以记得Book位!
再多个提示就系做到5月底就会搬去铜锣湾啦!
哈哈 我去Cwb都近 😎
Dinner Omakase ($980)
有啲都唔记得影,挂住食😂
🌼 前菜 •酒淆三渍物
Wasabi 莲藕•水云•豆腐汤叶配吞拿鱼肝酱
食落爽口,有wasabi同柚子嘅香系到 ☺️
🌼 日本生蚝 • 九州 🦪
加左葱花 ,辣萝卜蓉,
配柚子酸汁。蚝肉胀卜卜,Creamy 而且唔觉有咩金属味
🌼 刺身 • 火炙鱿鱼BB 🦑
🌼 鲷鱼
少少金属味配辣椒萝卜蓉
好有viet E 架 haha
🌼 𩽾𩾌鱼干
我同朋友都几中意食
🌼 矶煮鲍鱼
个厚度几好,容易入口。
酱汁咸甜适中,食到鲍鱼原味
配咸香鲍鱼肝酱 。萝卜最后食。
🌼 素清汤
油香重
🔹生死恋
其实就系一生一熟嘅toro
烧大拖罗,生拖罗
油份爆晒出黎,滴埋落只碟到😂
🔹左口鱼裙边
轻轻烧香表面而入口即溶