2017-04-13 976 浏览
今次要去仁爱医院坐检查加留院,之前去开医院比我感觉系无啖好食.不过今次真系有惊喜!呢间餐厅装修同出面既高级餐厅无分别, 我第一餐就系呢度食左个自助午餐有SUSHI 同CHEESE CAKE 等等, 另外仲有个MAIN COURSE , 我点左个牛扒, 非常满意呢个就系下午自助餐既MENU, 算抵食唔贵到左晚餐,我当然系再次黎呢度食啦!!! 反正保险有少少资助!今次点左个意大利饭,呢个真系好味, D饭唔会太硬,而且好入味,我觉得同出面既大师级餐厅可以比美, 不过唯一美中不足既就够份量有点少,唔够我呢个大男人食呢!所以,最后追加左一份芒果拿破仑酥饼 ,芒果唔酸,皮脆,大师水准,可惜食得太快唔记得影.. 虽然入医院唔系好事,但系真系好好既体验...唯有等下次探人时黎啦!

自助午餐
呢个就系下午自助餐既MENU, 算抵食唔贵

2017-03-21