2018-08-20 827 浏览
话说,无论午市晚市,成日路过都见到呢间日本料理门口排哂长龙,作为大埔友,又点会唔去试下丫🤭终于,我同老公喺7日内试哂午餐同晚餐😆先讲午餐,佢有d超值嘅set lunch,So sorry that我忘了影餐牌🤷🏻‍♀️我同老公叫了一样的寿司定食😅前菜包呢d:个蒸蛋好香好滑!面豉汤唔算太咸,无啦啦有两旧火龙果,无念过🤭到主菜喇,八大件寿司加二件卷物!每件片鱼生都又厚又大件!$88 此set lunch唔洗加一坚超值👍🏻其实喺食呢个lunch set前几日,我地已经去左初尝晚餐😂不过晚餐就比较贵咯,埋单$7xx食呢d:超正嘅刺身拼盘😋每件都好鬼鲜甜~海胆军舰🤤呢个系⋯⋯🤔盐烧鱼腩?好香脆好惹味的👍🏻蠳花虾杂菜饼🤭一般,非太啱心水。黑松露带子炒饭!好香好够味👍🏻而且超大碟同午市一样的寿司定食😅唯一唔同嘅系⋯⋯晚市食贵三倍🤦🏻‍♀️所以结论系,我地以后只会舍得黎食lunch🤣

超正嘅刺身拼盘😋每件都好鬼鲜甜~

海胆军舰🤤

呢个系⋯⋯🤔盐烧鱼腩?好香脆好惹味的👍🏻

蠳花虾杂菜饼🤭一般,非太啱心水。

黑松露带子炒饭!好香好够味👍🏻而且超大碟

所以结论系,我地以后只会舍得黎食lunch🤣