2024-06-12 724 浏览
老板娘鹅肝煎蛋XO酱捞饭 $157👼🏻推荐指数:环境指数:❤️❤️❤️店铺装修风格中式为主配合木系餐桌用具。座位之间距离较近。不过小店坐得舒唔舒服都唔系重点。食物质素:❤️❤️❤️❤️捞饭配料包括葱、半生熟煎蛋、XO酱、蒜片等。店员建议再额外加佢地特制既酱油。但个饭捞完之后已经好够味,所以唔建议加。主角鹅肝入口即溶,鹅肝油脂亦都好香,生熟程度啱啱好,不过鹅肝本身既油脂同埋xo酱既红油,令到个饭比较油腻,食到一半已经有饱既感觉。建议二人同行,其中一个叫呢个饭share黎食比较好。服务质素:❤️❤️❤️一坐低店员会放低一碗虾片,味道正常。店员都有主动帮客人加茶。性价比:❤️❤️(满分为五个❤️)性价比不算太高,但食物水准对得住价钱,鹅肝饭并唔系到到都有得食。值得一试!
老板娘鹅肝煎蛋XO酱捞饭 $157

👼🏻推荐指数:

环境指数:❤️❤️❤️

食物质素:❤️❤️❤️❤️

服务质素:❤️❤️❤️

性价比:❤️❤️(满分为五个❤️)