2019-08-02 3765 浏览
在报纸睇到广告,买点系皇帝蟹,2千多一围,都唔敢期望,甘就十条友去食,谂住十个人食一围,都够食卦?点知??原本加果只乳猪,点知系伪术,呢个餐叫只猪要正价4百几!好彩冇加到!先上一个小炒王,正常,及格跟住一个炸斋腐皮卷,只系素,及格再上一个烧味拼盆,味道未知,份量够十二位?负20分粟米蛋花豆腐羹,普通正常,仅及格50分再来一个浸莱心,及格酸菜鱼,呢个又唔辣,又唔酸,都唔知乜野鱼,成条扫粉炸完放入汤,搞笑!最多只值10分!炸鸡,正常可以,65分以上全属好普通好普通嘅小菜,甘都未知中计!到戏肉,皇帝蟹出埸,话4斤,甘多有多食啫,拿蟹脚剪,咦~空心嘅,再剪开,哗~D肉嘅比例系2-3成,我地估应该系下价货嘅水蟹种,!即叫伙计睇,问佢点?佢话整过一只都系甘,仲话要另计!我们全部唔食放系度嘈,隔离左右都哗哗声!甘都得?周旋左一轮,死都唔肯换,话蚀本,呢样果样,我问你甘叫D客蚀?重点黎系食蟹,我们话唔俾蟹钱,只俾番食左嘅钱,佢话请示,转头送斤中虾补数,费事烦我们算数!中虾顶到皇帝蟹????一肚气,奉劝各位咪去,我地嘅情况嘈到左右隔离都知,原来个个都系食呢个餐,但我地叫先,佢地睇到后围围转呔!如果一早入

先上一个小炒王,正常,及格

跟住一个炸斋腐皮卷,只系素,及格

再上一个烧味拼盆,味道未知,份量够十二位?负20分

粟米蛋花豆腐羹,普通正常,仅及格50分
再来一个浸莱心,及格

炸鸡,正常可以,65分

以上全属好普通好普通嘅小菜,甘都未知中计!

如果一早入黎睇下食评先,就唔会濑野!
你做招牌又好,做返人客信心又好,冇可能要客去为你的失误,为你承担!服务态度反而个别员工,D低层的比部长那些好好多,但点都绝冇下次!环境十分挤迫,枱顶枱!

开饭~你们一定要登出呢个负食评,咪包庇呀!
2019-08-01