2023-09-18 157 浏览
之前饮过既好似系芝麻糯糯糯,真心觉得一般,同埋当时d staff 态度好似唔忧做咁就冇再去帮衬话说寻晚9/17号,同frd突然想饮杯嘢、我地都系钟意饮燕麦奶所以我推介去milksha既因为佢哋有燕麦奶选择,点知佢哋冇晒芋头、又大排长龙、咁算啦,我就突然醒起隔离珍煮丹都有燕麦奶架wor,就飘左过去睇,果然有十份芋芋可以选择转燕麦奶。因为佢哋个热饮机坏左,咁唯有叫微冰、3分糖(至少要3分)、因为唔洗排队,等唔洗3分钟就有。第一啖饮落去、哇~惊为天人,好好饮、好似麦精既味道(因为燕麦奶都系同麦精同宗既)、系甜左少少但都可以接受、呢个我绝对会encore同埋寻日个妹妹staff大陆好有礼貌~感觉唔同左,绝对可以再帮衬返
)、系甜左少少但都可以接受、呢个我绝对会encore
十份芋芋
2023-09-17
$40 (宵夜)
十份芋芋
  • 十份芋芋转燕麦奶