2017-09-05
旺囍车仔面好近旺角地铁站,就系朗豪坊附近,好容易揾到。行到攰见佢个招牌又大又闪,又谂唔到食咩,就谂住入去试下啦。入到去地方唔算大,不过都有高櫈位同普通位。一望个餐牌就见到本店十大推介,叫做十全十美富贵面。我见乜都有又系推介就叫左佢。下面有餐牌可以见到有咩𩠌,但我特别推介猪大肠(好入味)、靓冬菇(好滑好香)、鱼片头同萝白(硬度岩岩好)。我配左油面,值得试下。而我朋友叫左南乳猪手同鱼肉春卷,几香、几有水准,配米线都唔错既。另外仲叫左炸鱼片,我钟意浸落啲汤度先食。讲起啲汤,个汤底加左腩汁,可能系啲𩠌有少许辣或者腩汁有啲辣,但令到个汤底好正!加埋杯落左一包糖笃到啲柠檬烂既热柠水,超好饮😎环境正正常常,服务态度几好,价钱系旺区算系ok,可以睇下以下餐牌,呢度落单几特别,系用抹到既笔,餐牌好得意系板黎,几环保。