2019-12-06 79 浏览
屯门嘅雅都商场,装修过之后,十分之多食肆,今日我见到一间新开嘅名叫「 双辣」嘅铺头,一睇个名,就知道系食辣野啦,本身自己都好钟意食一啲四川口味嘅菜,即刻入去试返餐先。室内嘅装修充满古色古香嘅设计,干净又卫生,坐落十分之舒服。我哋即刻叫咗个干锅,选择十分之多,净系麻辣,香辣,都有排你拣啦。心大心细,睇到眼花撩乱,样样都想食,叫下叫下就叫咗成五六个𩠌添。个干锅一上枱,我同朋友都发左一声,好大碗啊。两个人真系食唔晒,到最后仲要打包返屋企。份量十分之巨无霸,最紧要嘅系质素一啲都唔差,好似鸡肉咁,食落口烟充满鲜鸡嘅味道,而且仲要冇骨,啖啖肉,见到啲辣椒咁多,以为好难,其实我只系叫咗小辣咋。牛肉片,十分之滑身,鸡软骨好多,最紧要嘅系唔会整到好干身,土豆片,十分之入味,将啲精华全部深入左喺里面,菜花,十分之有特色,真系唔系周围都可以食到添。

室内嘅装修充满古色古香嘅设计,干净又卫生,坐落十分之舒服。