(非会员)
2012-07-07 651 浏览
自从相隔上一年. 一直唔敢再叫. 之前已试过漏左件鸡. 到再送黎时旧鸡系㶶晒. 但入面系生的而对上一次叫外卖时等了1个半小时后. 追单时说已出车. 再等左30分钟后说原来漏单. 再要我多等1小时. 最后取消order. (实在不想再等)今次谂住自己去拎应该无事. 点知返屋企又发觉漏左鸡. 打去开头职员叫我自己再落黎拎返. 我话唔制. 之后佢话揾车手送黎. 我问定佢叫咩名. 几耐会到. 佢话45-60分钟等左1小时零10分. 再打去问返当时个职员. 佢话出左车. 问出左几耐. 话唔知. 问几耐会到. 话唔知. 我话你大概俾个时间我. 我想知仲要等几耐. 佢叫我等一等就放低电话. 系我等既时候. 听到依个职员同人讲述返件事. 最后听到佢个讲左句 "我唔想同依个客倾啰"之后到经理黎同我倾时, 车手亦岩岩黎到. 但我地开盒时见到个3件鸡连个盒底盒边都系油. 实在难以下咽.

之后到经理黎同我倾时, 车手亦岩岩黎到. 但
我地开盒时见到个3件鸡连个盒底盒边都系油. 实在难以下咽.
2012-07-07
30 分钟 (外卖自取)