餐厅: 豚丼のぶたはげ (德福廣場1期)
资讯:

2023-11-14 129 浏览
.🍽️当我哋系德福广场揾紧嘢食,👶🏻BB行过豚丼のぶたはげBUTAHAGE橱窗唔想走,睇落又好似几好味嘅🤣一于试一试啦~原本呢间源自十胜带广嘅豚丼专门店喺日本好出名🇯🇵拥有超过80 年历史嘅香甜秘制祖传酱汁,佢哋嘅带广名物稀有豚肉丼仲系日本全国丼饭大赛金赏得奖丼物!带广名物稀有豚肉丼好食,同Juicy~~~🤤因为···🙌✔️选用由日本专家严格评级为优质嘅日本顶级稀有KAMIKOMI豚豚肉眼及豚腩肉,绝对系以质量为先✔️80年历史秘制祖传酱汁 + 即叫即烧🍱我哋叫咗2个定食———除咗丼饭,仲有汤品、副菜、茶碗蒸&甜品,好满足丰盛嘅一餐~🐷带广名物稀有豚肉丼 ✨系 KAMIKOMI豚肉眼部份,切成薄片, 口感鲜嫩, 经过烧烤仍可以保持肉质嘅嫩度&水分, 散发阵阵香气,加上超过80多年嘅祖传秘制酱汁, 提升整个丼饭的滋味度,好啱钟意啖啖肉嘅人🤣呢个系镇店名物丼,系日本知名嘅「日本丼物选手权」同埋由「全国丼连盟」举办嘅「全国丼饭大赛」中分别出展同荣获金赏,劲有人气,系北海道当地必试嘅经典美食之一〰️🐷稀有豚腩丼✨严选优质嘅(KAMIKOMI 豚)豚腩肉,肉质软腍,油花细致,入口即溶,配上日本香甜软稔嘅

带广名物稀有豚肉丼好食,同Juicy~~~🤤
因为···🙌
✔️80年历史秘制祖传酱汁 + 即叫即烧

🐷带广名物稀有豚肉丼

🐷稀有豚腩丼
✨严选优质嘅(KAMIKOMI 豚)豚腩肉,肉质软腍,油花细致,入口即溶,配上日本香甜软稔嘅米饭,粒粒饱满而有嚼劲,饭粒能够完美地吸收猪腩肉嘅调味汁,好有肉味香浓〰️

🥰好欣赏呢碗豚肉味噌汤,超好饮呀,好有特色,材料满满,包括豚腩肉.萝卜.薯仔.蒟蒻等,整碗汤充满豚肉香〰️

😘钟意食豚肉嘅朋友🐖一定要试吓💓

@butahagehk
门市地址
📍九龙湾德福广场1期地下G54A2号舖
📍太古康怡广场北座地下G3号舖

#BUTAHAGE #豚丼のぶたはげ #带广名物稀有豚肉丼 #稀有豚腩丼 #稀有豚 #KAMIKOMI 豚 #得奖丼物 #丼物 #北海道豚丼