2021-06-21 483 浏览
好耐冇打边炉啦!始终而家都夏日炎炎💦💦要打边炉真系未必有咁好既胃口!不过今日黎到呢间边炉!第一样野已经加左好多分!就系佢环境好干净☺️仲要冷气好够!岩哂打边炉🙈🙈先讲翻食物方面!呢间边炉系单点形式!所以食物质素一定有翻咁上下既水平😘😘首先!我order左一个安格斯牛肉拼一口牛柳粒!果然系安格斯牛肉!厚切得黎!牛味非常香浓👅👅入口即化!吾会有渣!最正系果阵牛味!完全称得上系齿颊留香😋另外一样!我就叫左邪恶既始祖!牛胸油😈😈完完全全系omg黎形容!好似食紧牛油咁!香甜到呢🤤🤤🤤鹅🦢胶呢!完全冇腥味!证明处理得十分干净!入口爽脆🤑证明一定吾系雪藏货🥱够哂新鲜😋鲜鱼片!够哂鱼味!肉质鲜甜嫩口😎中意食鱼既人必点👀👀最后!一定要讲既系佢个鲜鸡汤!煲到金黄色👅👅好似饮紧牛油咁🙈🙈汤味层次丰富☺️香!甜!鲜得黎!又吾觉得肥腻🎉渌埋啲牛落去绝对称得上为绝配😋😋

渌埋啲牛落去绝对称得上为绝配😋😋
2021-06-15