2019-08-17 49 浏览
之前系中环返工既时候已经好想黎试呢间日本野,但奈何每次经过都full house,今日难得有位就黎试下。见到个海胆杯果下已经哇左一声,d海胆多到满泻咁制,每食一口都要小心翼翼怕佢跌出黎。海胆杯材料非常丰富,有大量既海胆之余,仲有黑鱼子、海葡萄、吞拿鱼白虾同蟹肉。由于每一层既配搭都唔同,所以食落每一啖都有唔同既惊喜,而且每样食材都非常新鲜,食完真系有种幸福既感觉。碳烧蚝呢个真系不得了,蚝味好鲜好突出,食完系意犹未尽!必推!刺身拼盘帆立贝好鲜甜,放系柠檬上面增添左d清新既味道;牡丹虾 好大只,而且肉质鲜嫩。鹌鹑蛋串炸即炸热辣辣,外层炸好好酥脆,又唔厚粉,正!芝士鱼饼鱼饼爽口弹牙,咬落啲芝士系爆出黎,好正!滑蛋猪排饭首先份量系好大份,2个人都系勉强食得完。d蛋非常滑,好食到净系用d蛋送饭都够。 猪扒帮你切好晒,非常贴心。

碳烧蚝
呢个真系不得了,蚝味好鲜好突出,食完系意犹未尽!必推!

刺身拼盘

鹌鹑蛋串炸
即炸热辣辣,外层炸好好酥脆,又唔厚粉,正!

芝士鱼饼
鱼饼爽口弹牙,咬落啲芝士系爆出黎,好正!

滑蛋猪排饭