2019-01-21 108 浏览
呢间系我近呢几年食过劣到要我写食评既店今晚去将军澳广场配眼镜,但广场无咩好野食,所以上黎openrice揾下附近有咩食啦,一揾呢间名列前茅,百几个,得几个,天气又冻冻地所以即刻book位去到即点招牌黄金花胶鸡(半只$198)一攞到黎,睇多次系咪点错乳鸽,当时心谂好食就算啦,点知个阿姐,镬都未热就落油、姜、蒜、未爆香就落果堆话有半只份量既鸡鸡,兜几下,就落汤,盖一盖滚起就话饮得(下?咁阿妈平时煲既鸡汤何苦要煲咁耐)我地点左野食(但因当时太饿,无影相,详细请睇图片)但全部伏野,无一幸免,但谂住食得落肚无怪味就算啦,点知果盆牛魔王($298)啲滑牛瘀瘀黑黑,问侍应佢话解左冻系咁,之后走左.....成盆牛魔王只有街市质素肥牛系叫食得落肚,其他全部唔食得,四个人埋单$12xx,真系不可一不可再,同埋我终于相信,原来真系唔可以尽信,以后会睇清睇楚睇多啲内容先敢试
呢间系我近呢几年食过劣到要我写食评既店

,得几个
,天气又冻冻地所以即刻book位
真系唔可以尽信,以后会睇清睇楚睇多啲内容先敢试
黄金花胶鸡汤(半只)
牛魔王
2019-01-18