招聘中
$16,000-$19,000
月薪
薪金面议
12天前
餐厅: 千両 (又一城)
资讯:

2016-02-19 726 浏览
Honey话千両开左间旗舰店有新menu which is not only sushi but some fusion cuisine,well..个menu系几吸引既d相影得,加上见佢情人节又冇加价就比个机会佢啦厚烧玉子-冇特别烧得唔够㶶,微暖only,完全食唔出佢有烧过...我记得之前系第二间千両食过唔系咁架woo @@蟹脚天妇罗-d粉厚到呢⋯⋯令我怀疑自己食紧平价天丼果d天妇罗,完全唔合格!!!又厚又硬😑😑其实佢既食材唔差,d蟹脚都新鲜我亦都like佢有紫苏叶,但系天妇罗既灵魂就系个粉浆,佢真系好唔掂啰,仲有如果你真系咁厚粉唔该系根返个normal既天妇罗既酱汁,起码可以令到个皮吸返d汁淋返d,佢个miso sauce唔系唔好食但系唔match个厚粉天妇罗lor,或者用黎捞沙律会好d 豚肉串烧-noting special, no comment烧唐辛子-我以为系烧辣椒,点知原来系类似青椒既野完全冇辣味 == 牛油果soft shell crab roll-小妹我系牛油果既fans,牛油果卷系日本餐厅必点既,但系好令人失望既系呢个roll似我食过最唔新鲜既牛油果roll,d牛油
厚烧玉子
松叶蟹天妇罗
串烧

牛油果soft shell crab roll-小妹我系牛油果既fans,牛油果卷系日本餐厅必点既,但系好令人失望既系呢个roll似我食过最唔新鲜既牛油果roll,d牛油果一pat野咁淋Bei bei,我唔明点解佢咁样都可以拎得出黎?
龙虾汤海鲜锅-this one costed $98+10%,呢个真系全晚最最最令人火滚既一个菜,乜龙虾汤好贵咩,讲真你收我1旧水一个锅你比一罐龙虾汤罐头我都好,点解可以仲淡过mcdonload既龙虾仔汤呢?????个锅全部都系d蚬ar青口仲有3,4只虾,数量系唔少既,不过我宁愿你比d新鲜d既海鲜我少d都冇所谓,我唔系想食一堆冇味既雪藏野with淡味既lobster sauce!!!!
我地仲order左加洲手卷...料系足既,不过就差左d沙律酱,讲真元气既加洲手卷好过佢又平过佢,顺带一提原来千両同元气都系同一个集团,咁我就更加揾唔到咩理由要系呢度食呢个手卷😑
最后仲有呢个芥末带子"仔"沙律($5x),呢个算系全晚比较ok既野食,芥末醋少少辣几开胃,酸酸甜甜,系个分量少左d,有d overpriced,乜而家d菜好贵咩?
2016-02-14