2024-09-22 71 浏览
Lady M 千层蛋糕我叫咗佢哋嘅招牌千层蛋糕,价钱虽然唔平,但我觉得值得!蛋糕层次分明,外面嘅奶油味道滑顺,唔会太甜,正好可以中和蛋糕本身嘅香气。每一层都好薄,咬下去嘅时候感觉好轻盈,彷佛唔会腻。特别要提嘅系,佢嘅茶味真系好出色,带有淡淡嘅香脆感,配合奶油,简直系天作之合。食嘅时候,仲可以感受到啲香草嘅清香,整个口感好丰富,实在令人陶醉。环境方面,店内光线柔和,适合同朋友倾计或者一个人静静享受下。服务员都好亲切,会主动解释每款蛋糕嘅特色,令我感受到宾至如归。总结嚟讲,Lady M嘅千层蛋糕绝对系值得一试。如果你钟意细腻嘅味道、层次分明嘅蛋糕,呢度一定唔会令你失望!下次我仲想试下其他口味,真系期待!
Lady M 千层蛋糕