2023-07-13
今日出左去荃湾行ikea,朋友推荐食呢间叫古今二既日本餐厅,系千色汇3楼6点去到都已经有几枱客食紧野,环境位置都几舒服柚想虾你$98呢个沙律好大盘,上面有蟹子同西柚,同啲醋捞匀咗之后好好食,中间仲有几只虾👍🏻摇滚乐$82鳗鱼好香好好食!下面系炸虾反卷,大细啱啱好可以一啖摆落口🤭盐烧白鳗$38以盐烧白鳗串,块皮烧到好香脆,咸咸地,平时唔食鱼皮既我都食到,鳗鱼都好浓味,加上少少黑椒调味令鳗鱼味道更突出味啉鱼干$68呢个鱼干系我朋友最爱,上面既酱汁甜甜地,咬落烟un但唔痴牙,配埋沙律酱用黎送酒简直一流火山$128呢个拎上枱真系超震撼,职员用火枪烧起两侧,睇到我地哇哇声,因为好靓呀🥰🥰个卷都好好食,上面系劲多蟹柳,蟹柳切丝加上蟹子真系好甜,净系食上面蟹柳已经好饱😂😂😂虽然只系嗌咗几样嘢,但都已经食到好饱。我认为价钱系中上,但食物质素几高,可以一试。
6点去到都已经有几枱客食紧野,环境位置都几舒服
柚想虾你$98
摇滚乐$82
鳗鱼好香好好食!下面系炸虾反卷,大细啱啱好可以一啖摆落口🤭
盐烧白鳗$38
味啉鱼干$68