2024-01-04 37 浏览
天气凉凉哋最啱就系打边炉 今日去尖沙咀呢间泰国餐厅有一人一锅锅物lunch set就岩哂啦😍 餐厅装修都几靓 lunch坐卡位舒舒服服唔错架👍🏻泰式锅物好吸引 有三款汤底可以选择 分别系冬阴功 椰汁同埋船汤🤤 可以自由选择配搭肥牛 豚肉片或者海鲜😍 价钱都系$78起😚 而且仲可以跟粉丝 金边粉或者白饭 一定够饱😆 我哋就拣咗冬阴功海鲜同埋椰汁肥牛试下🤗每一锅入边已经包含杂菌 金菇 豆腐 粟米仔 甘笋同埋生菜 超级丰富😍 冬阴功酸酸辣辣好惹味 海鲜有青口 虾 蚬 鱿鱼等等 呢个价钱好抵食🤤 椰汁汤底唔会好咸 我哋配金边粉食吸晒汤真系好正👅饮品方面拣咗泰式奶茶同埋一杯特饮 椰汁芋头蝶豆花沙冰😚 卖相一流 饮落唔会好甜 清新解渴👍🏻甜品都非常特别 叫左芒果煎糯米饭🥭 同坊间食到嘅唔同呢度嘅糯米饭煎过 食落好香口 配埋芒果同椰浆真系好满足🌟

椰汁汤底唔会好咸 我哋配金边粉食吸晒汤真系好正👅