餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

2022-08-01 169 浏览
见好多人推荐渝痴渔醉嘅烤鱼放题,见到午市$88好抵,礼拜日同朋友四人食午市,唔洗等位直接入得。一开头可以选择烤鱼或者鸡煲,因为四人可以拣两款,咁就嗌左麻辣烤鱼同麻辣鸡煲,因为唔系好食得太辣,所以嗌左小辣😂 上到黎睇个样系ok嘅,两款都系小辣,但系鸡煲就完全唔辣,烤鱼就好辣😅 鸡煲味道都唔错,分量系半只鸡。烤鱼就好一般,肉质好嚡,但系见到好多食评话好嫩滑😅 自助区就有好多配料,当中宽粉同菇比较推荐,最唔推荐系肉类,d牛肉口感嚡过猪肉😂难嚼又无牛味😂不过念到佢$88蚊嘅价钱,都唔好咁高要求啦。总括而言,唔推荐大家食放题,因为四人买单都$352,呢个价钱都食到一条高质少少嘅烤鱼啦,可能你觉得佢有好多配料食好抵,但系配料质素真心唔掂😂