上年男友妈咪生日,男友细佬请我哋一齐嚟呢度食晚饭,果阵已经觉得呢间中菜好impressive,绝对会再encore😍 事隔差唔多一年终于再黎食🤣今次系食set lunch,野食即点即整热辣辣,性价比非常高👏🏻我哋仲要两点先嚟到过左午市繁忙时间,冇乜客人食得好安静😎餐厅采用自助落单,scan完个code会引导你去openrice ’堂食落单‘而唔系一个独立网站落单,第一次见😯❤️黑蒜蒸海斑件💰7️⃣0️⃣上次都有食呢样,水准keep得到!👍👍海斑蒸得刚刚好,肉厚而且肉质劲嫩滑😍 黑蒜香口,唔会过咸,配埋底下既粉丝送饭一流🤤❤️菠萝糖醋鱼柳转猪油饭 💰5️⃣5️⃣+💰5️⃣鱼柳新鲜炸起,粉薄劲香脆😋糖醋汁甜酸味适中而且上色均匀,浓稠度完美,食到最后都无黏埋一pat 野😁菠萝多汁但个人认为有少少酸,但食得出绝对唔系罐头货色👍猪油虽然邪恶但捞白饭真系零舍香🙊值得一提嘅系呢度既白饭粒粒分明有饭香,用料唔错👍同男友都觉得午市价钱食到咁高质既即叫即整中菜真系好抵,一定会再黎的!😎
事隔差唔多一年终于再黎食🤣

我哋仲要两点先嚟到过左午市繁忙时间,冇乜客人食得好安静😎

❤️黑蒜蒸海斑件💰7️⃣0️⃣

黑蒜蒸海斑件
上次都有食呢样,水准keep得到!👍👍
海斑蒸得刚刚好,肉厚而且肉质劲嫩滑😍
黑蒜香口,唔会过咸,配埋底下既粉丝送饭一流🤤

❤️菠萝糖醋鱼柳转猪油饭 💰5️⃣5️⃣+💰5️⃣

菠萝糖醋鱼柳
鱼柳新鲜炸起,粉薄劲香脆😋
菠萝多汁但个人认为有少少酸,但食得出绝对唔系罐头货色👍
猪油虽然邪恶但捞白饭真系零舍香🙊
值得一提嘅系呢度既白饭粒粒分明有饭香,用料唔错👍

2022-03-25