2024-11-18
同朋友午餐拣咗 Gali 印度餐厅,感觉系份量足够,味道有水准,仲几有惊喜。虽然唔系完美,但绝对值一试!Masala Chicken($75) ⭐️⭐️⭐️⭐️香料味道十足,鸡肉嫩滑又入味,masala 酱汁浓郁得嚟唔会太腻。唯一缺点系咸咗少少,但拎嚟配薄饼食真系一流。薄饼 (+$15) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢个系必点!大份得嚟又够软熟,男人食都够饱。拌埋 masala 酱汁食,口感层次丰富,绝对系升级餐点嘅关键。加 $15 完全值回票价!送饮品 ⭐️⭐️⭐️饮品冇乜特别,基本款解辣用,但总算有心思送,补充返少少分。服务 ⭐️⭐️⭐️服务态度中规中矩,唔算太热情,但亦唔会冷待客人,感觉仲有提升空间。总结:呢餐午餐食得好满足!味道方面几正宗,薄饼尤其推荐,性价比高。服务未算突出,但食物已经补返呢方面嘅小缺憾。如果钟意印度菜,真心值得带朋友嚟试试!食品评分:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)总体评分:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)午市印度餐好选择,特别推介加薄饼!
Masala Chicken
($75) ⭐️⭐️⭐️⭐️
薄饼 (+$15) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
送饮品 ⭐️⭐️⭐️
饮品冇乜特别,基本款解辣用,但总算有心思送,补充返少少分。
服务 ⭐️⭐️⭐️
总结:
食品评分:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
总体评分:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
午市印度餐好选择,特别推介加薄饼!