2007-05-14
12 May 2007 (Sat) - 午饭第一次黎,之前有朋友话几好,同佢两个朋友一齐黎,发现原来食晏都唔错咁,有五个set任拣,每个$48加一,全部都系一个细拉面再加一个细饭,睇你食乜,然后再一罐汽水!我要咗个咖喱饭+猪骨汤底拉面+coke,佢既叉烧拉面系可以拣猪骨或豉油汤底!确实唔系好大碟,但系我觉得好味㖞,咖喱饭好香,猪骨汤底系油啲,但都好香!加上呢度劲多日本人黎食,我估佢啲拉面做法都算似日式,唔系点吸引到佢哋黎,我哋左手同右手两枱都系讲日文既日本人@_@!要再黎,我见佢如果就咁叫拉面系会有一大pat牛油比架!朋友话个厨系日本人,不过有时唔系佢煮,就会冇咁好味,佢因为成日黎,所以知道!不过唔明点解会请宾妹/泰妹/印妹就waitress,怪怪地咁!