2014-03-05 2912 浏览
星期一同同事来了这里食午饭,我地都系第一次嚟呢间酒楼食饭,原来都好多人好旺架㖞.我们点左一个六人套餐,有木瓜汤,木耳蒸鸡,冬菇娃娃菜及一些点心. 个汤都好甜及多料呀,有木瓜,花生,猪展,好足料所以好甜. 娃娃菜及冬菇都好鲜甜好味呀,好大棵娃娃菜,冬菇切到一件件细细件的. 有六碗饭的.木耳蒸鸡都几好味,唔算大碟,唔算多鸡,但系都入味及滑的,点心有虾肠,叉烧肠,好食及多料,烧卖都OK,不过肥左少少. 炸鱿鱼酥好食,好香口好脆唔会好多料酱, 仲有虾饺, 牛肉,排骨,奶皇包,雪山叉烧包, 我食左虾饺都好味,皮都算薄的,排骨都OK唔会好肥,其它冇食. 我们之后还点左一个炒饭食,都炒得好干身好味的.成间酒楼坐到满晒, 服务都好的.

成间酒楼坐到满晒, 服务都好的.

2014-03-03