知道呢间位于尖沙咀么地道地下铺"铁板超" 而家午市套餐做紧66折优惠,唔黎试下对唔住自己🤣店铺好大每个角落都怖满figure公仔,尤其系咸蛋超人,见到都开心。选左个二人前餐$2188先来个前菜,有合桃小鱼干 、芥辣八爪鱼仲有新鲜沙律菜,令人胃口大开。银雪鱼煎到鱼皮金黄脆卜卜,鱼肉厚身嫩滑。原只活龙虾,斤两十足,烹调得恰到好处令虾肉爽口弹牙。虾头用来煮汤加埋豆腐、昆布鲜甜都极点。法国鹅肝多士,鹅肝肥厚油润,入口溶化。食完再食烧菠萝完全不觉油腻,感觉仲好清新。今餐有好多惊喜,第一个惊喜就系为我哋下厨系一位后生靓女厨师,通常日本料理都系男厨师多,好少见女的。第二个惊喜就系呢个虾干蟹子炒饭,一个看似简单平凡嘅炒饭,但食起来色香味俱全。整到成心型俾我哋打卡,饭炒到粒粒分明金黄。最后仲细心问我哋需唔需要加只蛋,要太阳蛋、煎蛋、还是荷包蛋?呢个炒饭真系好暖心😂最后惊喜系品尝完所有美食后,靓女厨师仲画左福画祝我哋每日都开开心心😊,呢餐真系低食,惊喜,大满足😋😋

选左个二人前餐$2188
银雪鱼煎到鱼皮金黄脆卜卜,鱼肉厚身嫩滑。