2017-07-17
今日终于都可以试牛一嘅午市,讲左好耐,但次次都因为太多人,所以就无去到,今日终于试到午市真系相当多人,我吸取左教训,原来可以用apps远距离拎飞,我1点望一望,都要等成30个,由出门就拎定,去到2点几就已经到我地,由于我地觉得午餐食唔到好多,于是就拣左套餐,一碟肉加无限食出面啲配料,时间60分钟,食得比较仓促一坐低我就去疯狂拎左好多丸啊菜啊豆卜等等,包装野饮只有菊花茶柠檬茶椰奶仲有啤酒,无乜选择,乳酪机旁就有汽水机橙汁等左5分钟,个锅同肉类都上左枱,我将啲配料一次过倒晒落去,等滚起期间我都唔浪费时间去唧左碗乳酪,后来食左先发现唧左牛奶雪糕,但都好好食,仲加左乳酪爆珠等左阵终于滚起,望落个锅好足料,我今日系为黑蒜豉油而来,仲要落左辣,一试个汤底就知拿野,拣错汤底,个汤底超重口味,落左好多辣椒同蒜蓉系底,盖过晒所有配料豉油味,唔点野都好够味,所以试唔到个黑蒜油讲返2碟肉类,第一碟系牛拼猪,牛只有3块(因为一开始无影到,所以相中得返1块),猪原本有5块,都切得好薄,猪肉味道唔错,牛就一般货色,胜在够平另一只贵少少嘅极上美国肥牛花纹好靓,但唔知系个汤底太浓定点,食落同普通肥牛无乜分别,所以下次
中华麻辣锅
牛肉拼豚肉
另一只贵少少嘅极上美国肥牛花纹好靓,但唔知系个汤底太浓定点,食落同普通肥牛无乜分别,所以下次可以叫返平价牛肉
极上美国牛
食到咁上下发现已经得返3.4个字,出面有炒饭有咖哩饭,唔够饱可以食,我就觉得好够了,就去左食乳酪蛋糕,我觉得好食之余又多配料,好抵赞如果有肚,想食多2杯,下次一定要留肚
乳酪