2023-09-01
第二次黎,上一次系食夜晚,今日试下午餐。午市套餐有小食+主食(粉面/饭)+饮品▪︎嫩鸡煨面▪︎ $68个汤奶白色,清清地,一黎都几大碗,细食既朋友真系要Share先得,菜粒同鸡都算足料,味道正常唔算太咸,真系清清地,食完唔口渴应该无味精@@,不过个面条质地比想像中过淋,如果面底爽返少少会比较好食。跟餐跟左小笼包,味道正常发挥,一咬有汤流出黎,够热,不过佢个醋唔系平时食个种,有小小酸点黎食都唔系好带出到个味。跟餐热奶茶,味道OK。▪︎锅贴▪︎ 跟餐+$18加多左个锅贴,个人觉得可以唔使叫,味道麻麻,同个皮有点硬身厚粉既感觉。▪︎酸辣汤▪︎ 跟餐+$18加优惠价都叫左个酸辣汤,一饮落去都算好酸下.......唔系太食到酸或者唔好酸朋友切勿叫呢个。佢比起平时出去食个种再酸多2倍.......我唔知系今日打风所以品质唔同左定系平时都系咁......▪︎樟茶鸭▪︎ 跟餐+$38听店员讲系卤水鸭烘干再烘干,味道食落咸香,反而我又食唔出好卤水既味道,但佢面皮脆,肉质嫩,都唔错。午餐套餐有小食有主食同野饮,都可以再黎既。今日见都几满场,有唔小人帮衬,住系附近都可以一试。
第二次黎,上一次系食夜晚,今日试下午餐。
午市套餐有小食+主食(粉面/饭)+饮品
▪︎嫩鸡煨面▪︎ $68
跟餐热奶茶,味道OK。
▪︎锅贴▪︎ 跟餐+$18
▪︎酸辣汤▪︎ 跟餐+$18
▪︎樟茶鸭▪︎ 跟餐+$38
午餐套餐有小食有主食同野饮,都可以再黎既。
今日见都几满场,有唔小人帮衬,住系附近都可以一试。