2019-07-15 1071 浏览
我成日觉得湾仔有好多韩国嘢食,就系同一㨂就己经有2间,2间我都钟意食,但如果𠮶日我想食狂啲🐯🐯,喜来稀肉绝对系一个唔错既选择,因为呢度有任食任食任食,午市可以任食前菜,的确无得顶。👍🏻👍🏻👍🏻 😂😂😂呢度最大好处系地方大,多数唔使等位,对于OL来讲,的确一个会翻滩既地方。 讲返啲前菜先,辣味嘅会有辣泡菜,辣萝卜(甜甜地辣辣地,系好食嘅),仲有就系辣青瓜(个样好似好辣所以我根本无掂过),唔辣既choice 都唔少,有汤啦,我最爱萝卜汤又可以解辣,生菜一定要配麻酱先好食。仲有麻酱蕃茄,翠玉瓜都好好食。✌🏻✌🏻✌🏻讲咁多好似完全无讲过主菜的㖞。。我多数会叫芝士拉面+饭团,因为基本上净系食前菜都够哂饱,所以识叫一家咁叫,不过就系韩国公面,唔好叫我俾comment ...不过我同事话佢𠮶份芝士猪好食啲。Well, 等我食厌晒啲前菜再试下啰。😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪🤪