2024-07-25
每次放题都会先嗌一大盘刺身🐟(C9仔心理)要回本呀嘛😂不过今次唔洗咁做啦😏因为依到连鱼子酱🖤都有任食,海胆菜式🧡仲系用日本海胆🇯🇵仲有松叶蟹脚🦀 • TORO • 鹅肝厚多士 • 花雕醉鲍鱼 • 避风塘炒蟹 • 海胆拖罗黑松露带子 • 烧乳鸽 • 一品花胶 • 蟹黄粥 • 烧蚝🦪 • 椰皇燕窝炖蛋白🤍...依期仲系榴梿季💛,有新鲜榴梿肉蓉放题😳滑滑又浓郁。钟意食榴梿既朋友仔,可以食咩都加番一Pat上去🤤最后记得要食埋Häagen-Dazs🍨Mövenpick雪糕,满足埋甜品胃🤰🏻.赞赞位💕野饮基本罐装 • 樽装 • 纸包 • 冷泡茶 • 珍奶 • 酒类🍶🥃之外,有(热🔥)暖柜,靓靓们撞正个几日都唔怕。咁多高级食材,都系三百几蚊位,地点📍Royal Plaza Hotel酒店内,环境一定够豪华又舒适🌟我食午市☀️仲可以食足3hrs(12:00 - 15:00) ,要回本更易啦🤪~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺需加𝟏𝟎% 服务费~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
不过今次唔洗咁做啦😏
因为依到连鱼子酱🖤都有任食,海胆菜式🧡仲系用日本海胆🇯🇵
咁多高级食材,都系三百几蚊位,
🔺需加𝟏𝟎% 服务费