2018-06-12
冇谂过九龙城会有咁样既cafe,价钱偏贵,但食物不俗。与同事一齐去尝试,听讲咖啡都唔错。见到个咖啡机都几premium同咖啡师都好认真,就好想尝试杯咖啡。跟set 既cappuccino 味道不俗,咖啡味浓。可惜叫拎几包糖比我地叫咗三次,10几分钟先俾我地。个厨房都好钟意改嘢,同事问果汁系乜,前后改咗4次confirm我地....可以做好啲沟通既服务方面。个汤睇落啲料好清淡,其实都够味之余仲偏咸。 几好饮配既餐包系果仁包都几好味,令唔钟意食果仁既我都觉得不俗唔记得影影出嚟好细,其实猪扒好厚,成个干净好肉,其实prefer俾多两个薯仔唔要一旧扒。猪扒好juicy,芝士汁都好味,我觉得有啲咸,但同事唔觉,OK fine~感觉肉肉的,好邪恶⋯⋯龙利柳配waffle,真系有啲奇怪,waffle 冇汁酱好干下。个鱼都几好味。份量都多既,15x$ 好香。午餐嚟讲偏贵,但质素不俗。
与同事一齐去尝试,听讲咖啡都唔错。
份量都多既,15x$ 好香。
午餐嚟讲偏贵,但质素不俗。