2018-11-20 111 浏览
喺荃湾区返工,好多人都话真系好啦有好多嘢食!呢句我唔否认都好同意!但系又唔系样样野都真系咁好食个㖞!今日呢就行远啲去到中染大厦!之前成日经过都想试吓呢间餐厅㗎啦!呢度要一大班同事带多啲嘢食咁先开心!———————-餐前面包———————-我本身都好钟意食面包㗎啦,呢度嘅面包唔错有好多唔同味!有个黑糖面包好好食!好钟意!比我食晒!——————餐汤(罗宋汤)—————-餐厅方面佢好足料,每碗入边都有好多𩠌!不错!————————全日早餐——————-港女爱吃All day breakfast ! 一入到去见到隔离枱叫咗呢个见到个面包系粉红色好得意呀!所以就叫左啦!不过佢都好好食,𠮶啲蛋好滑!同埋个杂菇系有牛油煮过好好味!————————炸薯条————————佢个炸薯条好好食!真系即炸㗎!再加埋佢啲调味粉绝配!———————BBQ猪助骨——————-这个不得不一提,啲肉好林, 啲酱料配搭得好好!唔会太咸!值得一试!总结:整体都好食!环境很好! 好阔落好清静!嘢食品种多,样样都想食!适合一大班朋友一齐嚟食,可以叫多啲唔同嘢食!
喺荃湾区返工,好多人都话真系好啦有好多嘢食!
呢句我唔否认都好同意!
但系又唔系样样野都真系咁好食个㖞!

———————-餐前面包———————-
我本身都好钟意食面包㗎啦,呢度嘅面包唔错有好多唔同味!
有个黑糖面包好好食!好钟意!比我食晒!
面包

——————餐汤(罗宋汤)—————-
餐厅方面佢好足料,每碗入边都有好多𩠌!
不错!
罗宋汤

————————全日早餐——————-
全日早餐

————————炸薯条————————
佢个炸薯条好好食!真系即炸㗎!再加埋佢啲调味粉绝配!
炸薯条

———————BBQ猪助骨——————-
烧BBQ猪助骨

总结:
整体都好食!环境很好! 好阔落好清静!
嘢食品种多,样样都想食!
适合一大班朋友一齐嚟食,可以叫多啲唔同嘢食!
面包
罗宋汤