2021-09-27
星期一中午时段, 去马鞍山海柏食马鞍山汉堡MOS BURGER 🍔 由于刚放学时段, 都有好几枱中学生去食, 8成满座。点了1)特级和牛汉堡 $31+配魔斯鸡块 及 汽水$23不得不赞mos burger之汉堡包是软熟不湿不扁😐特级和牛? 🍔 牛肉汉堡一块啰, 又唔觉几特级, 质素又唔系话整好, 汉堡扒仲唔太热。蕃茄片🍅特厚, 新鲜的魔斯鸡块就麻麻, 炸物一块, 唔香唔脆唔好味。 本人觉得麦记好食d.2)黑醋鸡肉汉堡 $27+配大厚切薯条及 汽水$22同样汉堡包的面包是软熟不湿的, 赞炸鸡配黑醋,但黑醋汁味道唔出, 唔觉是醋, 只是黑色酱甜甜的, 没有酸醋味。大厚切薯条。~ 比麦记粗d啰, 但又讲真, 麦记香脆d(如果即炸)。大厚切薯条味道及脆都普通, 比较粉。如果要跟汉堡比$22-$23 加配薯条/炸鸡块+汽水, 绝对不值的。汉堡包个面包系好味的, 比麦记好既。总评环境清洁*● 8分员工服务*●7分。(因只收钱, 送餐)汉堡包 * ●8.5分加配小食* ●4分 (不加也罢,要收$2× 加配, 觉得唔值)
由于刚放学时段, 都有好几枱中学生去食, 8成满座。
点了
1)特级和牛汉堡 $31
+配魔斯鸡块 及 汽水$23
不得不赞mos burger之汉堡包是软熟不湿不扁
蕃茄片🍅特厚, 新鲜的
2)黑醋鸡肉汉堡 $27
+配大厚切薯条及 汽水$22
同样汉堡包的面包是软熟不湿的, 赞
汉堡包个面包系好味的, 比麦记好既。
总评
环境清洁*● 8分
员工服务*●7分。(因只收钱, 送餐)
汉堡包 * ●8.5分