2022-07-18 956 浏览
呢度既装修几有Cafe既感觉, 大部分都系卡位, 完全唔觉得自己系间冰室入面😚 食物选择都非常之多, 由每日精选到下午餐都有, 想食晚餐既都有🥳 沙嗲牛肉包🥪($33)牛肉够多够松软, 味道唔错, 不过花生酱味再出啲就perfect喇☺️大粒金砖西多士配瑞士鸡翼🍞($44)两旧厚厚既四方西多士好松软, 带少少外脆内软, 中间夹左一层薄薄既花生酱, 落埋甜甜既枫糖浆系好满足😎 瑞士汁鸡翼好大只, 肉质几嫩配埋瑞士汁系必胜组合, 呢个做下午茶系一流🤩必食咖喱吉列猪扒饭🍛($64)炸到超脆既吉列猪扒粉唔厚, 仲要切好左唔方便食👍🏽 咖啡汁椰奶味好香浓, 配有薯仔同洋葱, 无论无捞落饭定点猪扒食都系正😋唔系鸳鸯☕️(+$9)咖啡沟乌龙茶呢个组合几得意, 咖啡味好香浓, 有种好似炭烧乌龙奶茶既味道🧐儿时红豆冰🍼(+$9)冰室必饮既红豆冰, 超多红豆, 奶味好香浓, 夏天饮好爽🤤呢度既装修真系有啲惊艳到我, 食物质素对得住个价钱, 系附近返工既朋友可以试下✌🏽

沙嗲牛肉包🥪($33)

大粒金砖西多士配瑞士鸡翼🍞($44)

必食咖喱吉列猪扒饭🍛($64)

唔系鸳鸯☕️(+$9)

儿时红豆冰🍼(+$9)
冰室必饮既红豆冰, 超多红豆, 奶味好香浓, 夏天饮好爽🤤

2022-07-15