2009-03-20 1 浏览
早前夜晚曾来过,以为会有小枱,点知真系Tapas bar,得Bar枱,谂住唔会坐得耐,点知三个傻瓜倾吓饮吓都食咗成两个几钟。晚餐试了差唔多十几个tapa,最钟意系pork belly同clams,cold cut platter都ok不过下次会净叫封干火腿,实在好味到唔舍得吞,D油香响口里久久不散,有时瞓唔着都会谂起佢!虽然望menu唔觉价钱贵,但坐吓又叫吓,仲饮埋酒,最后都为起五佰几蚊一个人,但都系相当愉快的一个晚上。今次再嚟食午餐,叫咗楼下KC点嘅一样,除咗甜品系rice pudding,个冻汤系我饮过最好味的,非常开胃,之后个猪腩肉同蛋饼同之前夜晚嚟食嘅一样咁好味,但价钱就平好多啰,见到邻坐客人点coffee,闻都好香,原来可以唔要甜品叫coffee架,下次一定试!好满足的一个下午呢!
好满足的一个下午呢!

2009-03-12
  • pork belly