2019-07-06
之前朋友介绍过呢间千両,千両有好多分店,但呢间服务及食品都是比较好的👍🏻早前试过午餐set ,真系好抵食,大大份耐款式,埋单连埋加一都系百零蚊,所以今次同朋友来试埋晚餐,点知晚餐只有单点没有set叫,所以埋单两个人就食左$7xx,都算几贵,不过都试左好多野😍先来,左口鱼裙边寿司,爽口弹牙,挺好食👍🏻之后来左个迷你海胆饭,一个酒杯仔的size,一啖便食完$78,太贵不值了。刺生好好食,三文鱼腩、甜虾好新鲜,不过三文鱼腩可以再厚切一点会更好因为太钟意食三文鱼腩,又叫多碟🤣$58明太子酱甜蛋$22,正常又系迷你松叶蟹饭 超级细串烧牛舌,超爽口,好食,日本甜薯正常😃鹅肝寿司$38件,我觉得性价比几高,平时在西餐厅加一块鹅肝食都要$88,呢到$38比整片你,质素不错👍🏻卷物抵食吞拿鱼蓉带子寿司最后紧系要叫番个甜品,超好食呢个抹茶卷,介有厥饼同埋糯米滋,白色的糯米滋系超好食🥰😍 呢个甜品set不错$58以上的食物,已全部落哂肚了,太开心的一顿晚饭😍😍😍 不过有点贵,所以都系间唔中一次好了,想食就来食lunch set la😆
先来,左口鱼裙边寿司,爽口弹牙,挺好食👍🏻
左口鱼裙边
迷你海胆饭
因为太钟意食三文鱼腩,又叫多碟🤣$58
明太子酱甜蛋$22,正常
明太子甜蛋
又系迷你松叶蟹饭 超级细
串烧牛舌,超爽口,好食,日本甜薯正常😃
鹅肝寿司几抵食,$38一件,原片鹅肝
卷物抵食
吞拿鱼蓉带子寿司
以上的食物,已全部落哂肚了,太开心的一顿晚饭😍😍😍