2015-04-11
屋企楼下有间黑麦,有时都会买个包做第二日早餐,十蚊有个大大芝士包都抵食。 亦试过入座食早餐,感觉不过不失。呢日同同事过黎食午餐,预早book位后留左最入窗口位。 环境光猛,只可惜会展格离有填海工程,唔算好风景,不过作为中午歇息一下既地方系唔错既。 两个同事叫左午餐set, 有汤,意粉,餐饮同甜品,好丰富。 而我因下昼有人请食tea, 叫份 all day breakfast, 配上橙汁,清新开胃。 大约等左三个字,我个 all day breakfast出现啦! 份量唔算多,但整体都好味。 两片蒜蓉饱唔多蒜蓉酱,但系我比较喜欢咁,食到d面饱香味。 烟肉同平时食个d唔同,呢只厚身d, 完全唔脆,似烟肉同火腿混合体,不过热辣辣都好难唔好食。 其他材料正正常常,食完都系好好好好饱。之前有睇过openrice comments话服务差。 眼见人手系唔多,两个waitress忙得黎无笑容,讲野时候无"请问", "唔该"呢d客气既字眼。 但可能我地有无乜特别要求,而且挂住食野倾计,所以感觉唔算好差。