2018-06-20
大热天时,无咩胃口,想食d轻食,想起双喜,虽然服务态度出名差,但好就一餐,唔好都系一餐啫,算啦,照去。平日的午餐,前厅已爆满,行入后厅,叫天不应,叫地不闻,结果行番出前厅,经过水吧个阿姑,佢用查问的语气问:你几位呀?一位,坐个度啦! 心想,唉,阿姑,帮衬你食个lunch都俾你呼喝,真无瘾。查实呢位似系老板娘的阿姑,自己系咪觉得咁好威呢,而完全唔明白客人会反感? 可能生意好,个人就嚣张d啦。大人不记小人过,照食。叫左肉酱厚多士、咖啡,以前双喜出品几唔错,先包容佢服务态度差,但今次真系唔得。厚多士,最后制作出来的效果只是一件厚嘅白面包,上面加左肉酱,面包完全无烘过!肉酱的确系肉酱,可惜烘完的肉酱只得表面芝士紧紧熔,食落肉酱系冻嘅,当沙律食咩,令人更加无胃口!身处恶人谷,无谓叫人换啦,留番啖气好过,无下次。
身处恶人谷,无谓叫人换啦,留番啖气好过,无下次。