2016-08-23 1063 浏览
Common room 近日开始推出了半自助午餐甜点前菜可在salad bar 自取,午餐年半自助餐吧价格大概系百零蚊,进入餐厅就会见到美丽嘅自助吧。你个自助吧绝不马虎,相比好多餐厅绰绰有余。净系讲冻肉三文鱼等已经有四五种!呢度嘅三文鱼色泽红润味道咸香,好好食食咗几件!冻肉选择多,而且质素高另外推荐呢一个泰式嘅海蜇,爽脆可口仲有预制沙律选择多,水牛芝士番茄鸡丝沙律等等应有尽有当然唔少得系自己整嘅沙律啦!菜类10分之多,而且新鲜,更加喜爱嘅就系佢哋有多达10种嘅配料!特别喜欢嘅系有水榄,咸鱼,制蕃茄等等。俾我做到自己喜欢嘅沙律,主菜我点左呢个蚬肉扁意粉,用上白酒煮嘅扁意粉,吸收了白酒同蚬肉的精华。蚬肉份量10分之多,而且每一件都鲜甜得很!抵食!甜品供应除咗有之家嘅意大利芝士饼,仲有好多新鲜水果,适合附近工作嘅OL这里环境清幽向来都系我晚上同朋友倾计嘅首选地方,座位舒适而且灯光令人感到舒服,现在推出左呢个午市半自助餐,10分适合来一个短聚. 可惜午市时段只供应茶水咖啡。否则就可以嚟个early Drink ~
Common room 近日开始推出了半自助午餐

呢度嘅三文鱼色泽红润味道咸香,好好食食咗几件!
冻肉选择多,而且质素高
另外推荐呢一个泰式嘅海蜇,爽脆可口
仲有预制沙律选择多,水牛芝士番茄鸡丝沙律等等应有尽有